ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2020 | 15:17

Πρώην

Είδα χθες το βράδυ στο κέντρο την πρώην μου. Μάλλον ήρθε για λίγο Ελλάδα. Ήμουν με την κοπέλα μου αλλά με το που την είδα μου κόπηκαν τα πόδια. Μου λείπει αλλά ξέρω ότι τελείωσε.
14
 
 
 
 
σχόλια
μην σου δημιουργούν άδικα ενοχές, κι εγώ είχα δει μαι πρώην τόσο παλιά ιστορία που είχα ξεχάσει οτι υπάρχει και μου κόπηκαν τα πόδια, τι να λέει.Χωρίσατε, έφυγε έξω (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά) προχώρησες στη ζωή σου, την είδες σου ήρθαν στο μυαλό αναμνήσεις και συναισθήματα μια χαρά φυσιολογικό μου φαίνεται, και πραγματικά το αυθαίρετο συμπέρασμα οτι δεν αγαπάς την νυν δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει, ειδικά αν έχετε ζήσει έντονα με την πρώην και δεν έχετε ξεφτιλιστεί τπτ στον χωρισμό. Θα έπρεπε να είσαι ζώο και να μην νιώθεις τπτ δηλαδή; Τι ηλίθια κλισέ είναι αυτά..
Είναι η τελευταία πρόταση το οποίο με προβληματίζει. Κατά τα λοιπά, μια αγάπη, ένα νοιαξιμο με κάποιον που ενδεχομένως να σκεφτόσουν να είστε μαζί συνέχεια και στο μέλλον, λογικό είναι κι ας χώρισαν οι δρόμοι σας.
Προσωπικά δεν έγραψα ότι δεν αγαπάει τη νυν. Ότι δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της νυν έγραψα. Οκ σε πούμε ότι την αγαπάει. Μια αγάπη που συνυπάρχει με το ότι "του κόπηκαν τα πόδια" και "του λείπει αλλά ξέρει ότι τελειωσε" προσωπικά δεν θα μου ήταν αρκετή. Είναι σαν να είσαι η δεύτερη επιλογή επειδή ξέρει πως δεν μπορεί να είναι με την πρώην.
Είναι άλλο πράγμα να έχει κανείς πρώην. Χαίρω πολύ, όλοι έχουμε. Δεν σημαίνει αυτό από μόνο του ότι η/ο νυν είναι δεύτερη επιλογή. Όταν όμως κάποιος λέει "μου λείπει αλλά ξέρω ότι τελείωσε" δείχνει προφανώς ότι νιώθει ακόμα πράγματα για την πρώην, ότι θα ήθελε να είναι μαζί της και επειδή δεν μπορεί να είναι, ενδεχομένως επειδή αυτή έφυγε στο εξωτερικό, είναι με τη νυν. Αυτό για εμένα σημαίνει ότι η νυν είναι δεύτερη επιλογή. Δεν θα το ήθελα καθόλου αυτό για τον εαυτό μου. Άρα το θέμα δεν είναι αν έχει κανείς πρώην αλλά πως νιώθει για τις πρώην. Και για να απαντήσω σε αυτό που λες, αν αντιλαμβανομουν ότι ο φίλος μου σκέφτεται ακόμα κάποια πρώην του και του λείπει, θα τον χώριζα.
επειδή την είδε και ένιωσε αμήχανα αυτό σημαίνει οτι ονειρεύεται την πρώην Ανια;; Καλή μου Αριάδνη το οτι 2 άνθρωποι χώρισαν ενώ έχουν ακόμη αισθήματα ο ένας για τον άλλον, δεν σημαίνει οτι πρέπει να μιζεριάσουν όλη την ζωή τους ούτε οτι δεν μπορούν να αγαπήσουν και να ευτυχίσουν με κάποιον άλλο άνθρωπο.Δηλαδή όταν σε άλλες εξ το βαφτίζετε "απωθημένο" είναι όλα κομπλέ άλλα όταν λέει ο άνθρωπος οτι ένιωσε περίεργα που είδε την πρώην είναι κατακριτέο; Απο την στιγμή που λέει κιόλας ο άνθρωπος οτι ξέρει οτι έχει τελειώσει η ιστορία; και θερμή παράκληση μην ακούσω να μείνει μόνος μέχρι να του περάσει κτλπ λες και σταματάς να αγαπάς κάποιον ποτέ, εκτός αν μπερδεύεται τον ενθουσιασμό και τον ερωτα με την αγάπη.
Είναι θέμα οπτικής γωνίας. Διαβάζοντας την εξομολόγηση μπήκα στη θέση της κοπέλας του. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να είμαι με κάποιον που του λύπει η πρώην του. Δεν λέω ότι πρέπει να μιζεριασει κανείς μετά από ένα χωρισμό με ένα πρόσωπο για το οποίο έχει ακόμα αισθήματα. Ούτε θα πω ότι πρέπει να μην νιώθει τίποτα για την όποια πρώην για να προχωρήσει παρακάτω. Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι αυτό το "παρακάτω". Τώρα αν θα μιζεριασει, θα μείνει στάσιμος και όλα αυτά να πω την αλήθεια, με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Ότι θέλει ας κάνει ο όποιος σκέφτεται ακόμα την πρώην του. Δεν είμαι η μητέρα Τερέζα για να ανεχτώ να ειμαι με κάποιον που του λύπει η πρώην του, επειδή και αυτός πρέπει να προχωρήσει παρακάτω.
Του λείπει λέμε κι απλά δεν είναι στο χέρι του να είναι μαζί. Υ.Γ. Το να είσαι γεμάτος απωθημένα δεν είναι καλό και είναι επιλογή. Μπορεί να αγαπάς, δε χρειάζεται να λαχταράς. Εγώ πάντως δε θα ήθελα να είμαι με κάποιον που ξέρει ότι τελείωσε κάτι μεν αλλά αν ο άλλος τον διεκδικήσει αντί να είμαι ξεκάθαρη επιλογή είτε θα παλέψει άσχημα μέσα του είτε θα με παρατήσει.
Δεν θα ήθελα καθόλου να είμαι στη θέση της κοπέλας σου. Από αυτά που λες συνάγω ότι μάλλον ακόμα νιώθεις πράγματα για εκείνη και την σκέφτεσαι. Δεν καταλαβαίνω γιατί να προχωρήσεις σε άλλη σχέση, αν δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα την πρώην.
Θέλω την άποψη σας σχετικά με το αν πρέπει να κάνεις σχέση καινούργια για να ξεπεράσεις την πρωην ..είμαι σε δίλημμα προσωπικό να περιμένω ελάχιστα ακόμα να φύγουν και τα τελευταία απόνερα η να προχωρήσω άμεσα;
Scroll to top icon