ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2020 | 06:00

Γιατι

Πολύ νωρίς το πρωί περνάει πολύ αργά η ώρα;; το βράδυ περνάει πιο γρήγορα.. Το έχει παρατηρήσει κανείς;
12
 
 
 
 
σχόλια
Ενώ σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που λες (ο χρόνος μοιάζει να τραβάει όταν βαριόμαστε αλλά περνάει γρήγορα όταν περνάμε καλά) υπάρχουν σίγουρα -και το ξέρω βιωματικά- τουλάχιστον δύο περιπτώσεις που η φαινομενική "διαστολή" του χρόνου είναι δόκιμη εντύπωση.1.στις ώρες που κάνουμε εξαιρετικά παραγωγική δουλειά χωρίς να μας διακόπτουν νιώθουμε ότι ο χρόνος κυλάει με την κανονική του διάρκεια και μας επαρκεί να πραγματοποιήσουμε την εργασία μας στον ανώτατο βαθμό (το παθαίνω πρωϊ 8:30-10:30, παρόλο που είμαι εκ φύσεως "κουκουβάγια")2.στις ώρες που υπάγονται σε εμπειρίες ανάλογες του περιβόητου καθηγητή της Παντείου. Εννοήσες. ;)
Kι έτσι ψηλαφούμε οι κοινοί θνητοί την αιωνιότητα. (επειδή μου ήθελες κι αναζήτηση ουτοπίας προηγουμένως, τολμάω και στο λέω όπως το αισθάνομαι!)
Όλο κοιταμε το ρολοι να φύγει και αυτή η ώρα, να φύγει και αυτή η μέρα, να έρθει το αύριο και πάλι φτου κι απ’ την αρχη.Μηπως κάτι καπου δεν σε γεμίζει?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon