190.000 μετανάστες θα δεχτεί η Αυστραλία

190.000 μετανάστες θα δεχτεί η Αυστραλία Facebook Twitter
1

Η Αυστραλία θα δεχθεί 190.000 μετανάστες κατά το οικονομικό έτος 2013-14, ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης, Μπρένταν Οκόνορ. Από αυτούς, 128.550 θα είναι ειδικευμένοι μετανάστες, 60.885 θα έρθουν στο πλαίσιο της επανασύνδεσης οικογενειών και 565 «ειδικής μεταναστευτικής κατηγορίας». Επιπλέον, στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού της προγράμματος, η αυστραλιανή κυβέρνηση θα δεχθεί και 20.000 πρόσφυγες κατά το επόμενο οικονομικό έτος.

Οι σχετικές προβλέψεις περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2013 -14 που κατατέθηκε την Τρίτη.

Εκεί ανακοινώθηκε πως τα κονδύλια προς την Ειδική Υπηρεσία Υπηρεσία Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (SBS) που καλύπτει θέματα της αυστραλιανής πολυπολιτισμικής κοινωνίας θα αυξηθούν κατά 20 εκατομμύρια δολάρια του χρόνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια