ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2020 | 18:44

Μοναξια

Ποσο ηλιθια νιωθω.. Ψαχνω να βρω καποιον να με ερωτευτει και να με αγαπησει. Δεν κοιταζω ποτε εξωτερικη εμφανιση, απλα θελω καποιον να νοιαζεται πραγματικα για μενα.. και τιποτα.. οι φιλες μου μου λενε πως φταει η ανασφαλεια μου και πως πεφτω με τα μουτρα καθε φορα και ενθουσιαζομαι υπερβολικα. Ειναι δηλαδη τοσο κακο να εκφραζεις τον ενθουσιασμο σου; Διαρκως βρισκω καποιον που τον ενδιαφερει μονο το σεξ.. και οταν καταλαιβει πως θελω κατι πιο ουσιαστικο φευγει.. Ποναει η μοναξια ειλικρινα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εν νομίζω πως οι φίλες σου έχουν δίκιο. Συγγνώμη για το ελαφρώς αγενές του σχολίου μου αλλά αυτό που περιγράφεις παραπέμπει σε Ματίνα μανταρινακη σε ήπια βερσιόν.
Ναι πονάει η μοναξιά πολύ. Πώς κάνεις όμως σχέση με κάποιον που δεν σε ελκύει εμφανισιακά καθόλου; Είναι σαν να μου λες, πως παίρνεις γουρούνι στο σακί μόνο και μόνο γιατί έχεις ανασφάλειες. Τώρα το άλλο που αναφέρεις ότι σε θέλουν μόνο για σεξ, δυστυχώς συμβαίνει και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να βρει ταίρι που να θέλει σχέση κανονική. Θέματα τύχης είναι όλα θεωρώ.
Scroll to top icon