ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2020 | 20:06

Ένας ανεκπλήρωτος στόχος.

Λοιπόν αυτό που έχω παράπονο απο την οικογένεια μου είναι οτι ποτέ δεν πρόσεχε τι να τρώω μικρός με αποτέλεσμα να θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα να παλεύει με τα κιλά του. Το περίεργο είναι οτι την οικογένεια μου δεν την λές μια υπέρβαρη οικογένεια.Ήμουν 17 χρονών δευτέρα λυκείου είχα φτάσει στα λιγότερα μου κιλά απο οτι θυμάμαι 78 κιλά απο 92. Δεν ήμουν ευχριστημένος με το σώμα μου διότι απο τι καταλαβαίνεται οταν είσαι τόσα κιλά στα 17 είναι λογκό να έχεις λίπος. Έτσι το σώμα μου δεν ήταν αυτό που ήθελα.Έρχεται η τρίτη λυκείου, δεν ήμουν καλός μαθητής , βάζω στόχο να περάσω Θεσσαλονίκη(στον τόπο μου). Τα καταφέρνω με πολύ διάβασμα και πολύ κόπο το κάνω. Το αρνητικό απο όλη αυτή την ιστορία είναι οτι καταφέρνω απο 78 κιλά να πάω 102. Ναι!!! το κατάφερα, ντρέπομαι αλλα το έκανα.Ετσι μπαίνω πρώτο έτος με στόχο να τα χάσω ξανά!!!το κάνω!!Χτυπούσα προπονήσεις 6 η ώρα το πρωί.Είμαι 83 κιλά πλέον. Με μπλούζα με λές ενα πολύ ωραίο παιδί αλλα χωρίς δεν μου αρέσω καθόλου. Έχω πιστέψει οτι δεν θα τα καταφέρω ποτέ να γίνω αυτο που θέλω. Και οχι δεν το κάνω ουτε για γκόμενς ουτε για τίποτα το κάνω για εμενα!!! θέλω να ερθει η ημέρα που να πηγαίνω παραλία και να μην τρέπομαι να βγάλω μπλούζα. Θέλω να πηγαίνω camping και να αράζω όλη την ημέρα χωρία μπλούζα.Ισως για αυτό δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις ίσως υποσυνείδητα ντρέπομαι να βρεθώ στο ίδιο κρεβάτι με κοπέλα...Σήμερα είμαι 22.
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι!! Είσαι ωραίο παιδί και με μπλούζα και χωρίς!! Εμείς τι να πούμε που προσπαθούμε ματαιααα να κρύψουμε την κυτταρίτιδα μας;;; Όλοι εχουμε ελατωμματα!! Κοίταμε να τα κάνουμε προτερήματα μας!! Μην έχεις τόσο κόλλημα ή κόμπλεξ. Αν θέλεις κοιλιακούς να αποκτήσεις μπορείς όταν με το καλό ξανά ανοίξουν τα γυμναστήρια να πας σε ένα τέτοιο προγραμμα με κάποιον γυμναστή...Δεν υπάρχει τέλειο σώμα. Ότι βλέπεις σε διάσημους ή ινστα είναι φιλτρα να ξέρεις... Κάθε σώμα έχει την ατέλεια του και το κάνει μοναδικόΕπικεντρωσου κυρίως στο χαρακτήρα σου.. μια κοπέλα θα κοιτάξει αν είσαι έξυπνος, αστείος, αν σέβεσαι, αν είσαι γυναίκας ή όχι, κι απ' το σώμα θα κοιτάξει αλλά πράγματα :PΕισαι μικρός ακόμα διορθώνεις πολλά άλλα με σωστό μέτρο!!
Για να αλλάξει το σωμα σου πρεπει να κανεις σοβαρες προπονησεις με βαρη και οι θερμιδες που καταναλωνεις να ειναι αυτες που πρεπει αναλογα τον στοχο σου.Και οταν λεω σοβαρες προπονησεις εννοω προπονησεις με βασικο στοχο την προοδευτικη υπερφορτωση (progressive overload).
Δεν είναι κάτι σπουδαίο τα κιλά. Σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Όλα είναι στο χέρι σου και στις δυνατότητές σου. Πάντως δεν νομίζω πως επηρεάζουν και πολύ. Εφόσον είσαι και ωραίο παιδί ποια θα νοιαστεί για τα κιλά; Χάνονται, δεν είναι κατι μόνιμο.
Scroll to top icon