ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2020 | 22:41

Πώς πάμε παρακάτω;

Πείτε μου ρε παιδιά πως ξεπερνάτε τους πρώην σας!! Υποφέρω απ' τις σκέψεις!!! Δεν μπορώ να τον ξεχάσω και να προχωρήσω! Με πονάει πολύ! Εκείνος προχώρησε κι εγώ ακόμη τον περιμένω! Ειδικά αυτές τις μέρες που είμαστε σε καραντίνα τον σκέφτομαι έντονα και δεν την παλεύω άλλο! Θέλω να τον ξεχάσω και δεν τα καταφέρνω... ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Όπως προανέφεραν και παραπάνω τα παιδιά, όντως ο καλύτερος γιατρός είναι ο χρόνος. Είσαι σε καραντίνα, οκει, ναι, αλλά σκέψου το από την άλλη πλευρά. Έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο να "φροντίσεις" τον εαυτό σου! Καταρχάς, όντως πρέπει για αρχή να εξωτερικευεις τα συναισθήματά σου. Καλώς ή κακώς ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος και καλό είναι να θρηνούμε. Μην καταπιέζεις μέσα σου τίποτα και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να θρηνήσει. Κλαψε, ρε φίλε. Όπως είπαν και πιο πάνω, φώναξε, βγαλτο από μέσα σου! Όταν, όμως, αυτό σε κουράσει, άδραξε τη μέρα και ξεκινά κάτι καινούργιο. Προσωπικά, με την καραντίνα βρίσκω χρόνο να κάνω παρά πολλά που θα ήθελα. Θα αρχίσω διάβασμα από νωρίς για την σχολή, βλέπω κάποιες σειρές που δεν είχα πριν χρόνο, αρχισα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, γυμναστική με διάφορα βιντεάκια στο γιουτιουμ...Λύσεις υπάρχουν...Δοκίμασε διάφορα ρούχα, άλλαξε το ντύσιμό σου, δοκίμασε χτενίσματα κλπ. Αλλά να ξέρεις. Το βασικό για να μην πέσουμε τελείως είτε μετά από χωρισμό είτε τώρα σε αυτήν την κατάσταση που βρισκόμαστε είναι να συνεχίζουμε την ζωή μας no matter what. Σήκω, πλύσου, άλλαξε και βάλε κανονικά ρούχα ή ο,τι σε ευχαριστεί. Μην μένεις με τις πιτζάμες... Βάψου, κιόλας, άμα θες, ρε συ! Βγες έξω από το σπίτι σου, στο μπαλκόνι, στην αυλή, έστω άνοιξε ένα παράθυρο και πάρε μια βαθιά ανάσα και μείνε εκεί να απολαύσεις την στιγμή.Αναγνωρίζω ότι πονάς, αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δε θα πονάς για πολύ και ότι σύντομα θα είσαι πάλι καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα αγαπητή εξ. :)
Θέλει χρόνο καλή μου αλλά θα γινει. Κλαψε..φωναξε..βγάλτο από μέσα σου και μετά κάνε ότι σε ευχαριστεί θα δεις που σε λίγο καιρό δεν θα αντιδρας το ίδιο στην σκέψη του. Τώρα είναι πιο δύσκολο με την καραντινα διότι έτσι έχεις την ευκαιρία να σκεφτεις πολλά πράγματα όπως αυτά αλλά θα περάσει υπομονή όλα για κάποιο λόγο γίνονται να δεις που θα βρεις κάποιον καλύτερο :)
Scroll to top icon