ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2020 | 23:38

Εγκλεισμός στο σπίτι για πόσο πια;

Πως την παλεύετε σπίτι με γονείς αυτές τις ημέρες του εγκλεισμού; Εγώ νιώθω ότι καταπιέζομαι και υπάρχουν συνεχώς εντάσεις. Κλεινομαι στο δωμάτιο μου όμως όλη μέρα και προσπαθώ να ξεχνιέμαι με διαφορα..Αλήθεια εν τέλη όλα αυτά που λένε ότι τώρα έχουμε όλο το χρόνο να κάνουμε πράγματα απ το σπίτι άραγε το αξιοποιεί κανένας όπως θα έπρεπε;Δεν έχω καμία όρεξη ούτε να διαβάσω, ούτε να δουλέψω αλήθεια.. Μόνο ταινίες μουσική και βιβλία και έτσι περνάει ο χρόνος..Για πείτε ιδέες αν έχετε :)
8
 
 
 
 
σχόλια
Προσπαθησε οπωσδηποτε να βαλεις λιγη ασκηση στη ζωη σουΔεν ειναι μονο καλο για το σωμαΘα σου ανεβασει τη ψυχολογιαΜη σε τρομαζει η αρχηΞεκινα απλα λιγο περπατημα και θα με θυμηθεις...........
Πολύ καλά κάνεις και απομακρύνεσαι από την πηγή της έντασης. Εάν πρέπει να δουλέψεις ή να διαβάσεις, θα πάρεις τον χρόνο σου να χαλαρώσεις και μετά θα ορίσεις ένα πρόγραμμα, ξεκινώντας με κάτι εύκολο. Όσο για το αν θα κάνεις κάποια πράγματα που πάντα ήθελες, αν ξέρεις ποια είναι αυτά, και αν γίνονται εν μέσω καραντίνας, μια απόφαση είναι να δοκιμάσεις να τα κάνεις. Κυρίως have fun! Η εμπειρία μου έμαθε 2-3 πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνη στο δωμάτιό σου: δοκίμασε να γράψεις κάτι, όπως έκανες και εδώ στις εξομολογήσεις. Μπορεί να είναι λίγες παράγραφοι από τις σκέψεις σου, ένα ποίημα, ένα αστείο από εσένα για εσένα... Οτιδήποτε σου κατέβει :) Ή, αν σου αρέσει καλύτερα, θα μπορούσες να σχεδιάσεις ή να ζωγραφίσεις κάτι, ακόμα και μόνο με ένα μολύβι η στυλό. Μπορείς να καλλιτεχνήσεις (συγγραφή, κολάζ, σχέδιο, πλαστελίνη αν έχεις) με την συνοδεία της αγαπημένης σου μουσικής. Ακόμα, μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από τις ταινίες που βλέπεις και τα βιβλία που διαβάζεις. Η λίστα είναι ατελείωτη, μόνο να έχεις μια ιδέα τι σου αρέσει. Εάν δεν βαριέσαι, δεν είναι κακό και το να μην κάνεις τίποτα, αν δεν αμελείς τυχόν υποχρεώσεις ;-) Καλή συνέχεια!
Με γονείς κουτσά στραβά παλεύεται. Με τα αδέρφια δεν παλεύεται. Έχω όλη μέρα στο κεφάλι μου την μικρή μου αδερφή και με πρίζει να την βγάλω φωτογραφίες στην ταράτσα.
Scroll to top icon