ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2020 | 17:57

δια ζώσης φλερτ.

Αυτή η εξομολόγηση απευθύνεται σε όλους. Ειδικότερα σε όλες που παραπονιούνται ότι οι άντρες είναι δειλοί και δε σε προσεγγίζουν στην αληθινή ζωή, παρά μόνο στα μίντια.Προ καραντίνας λοιπόν, είχα πάει σε ένα ωραιότατο παρτάκι. Περνάω τέλεια με τις φίλες μου, αλλά αποφασίζω να φύγω λίγο νωρίτερα και παίρνω το νυχτερινό κατά τις 5. Με αφήνει 7-8 λεπτά μακριά από το σπίτι μου. Περπατώντας λοιπόν, με προσπερνάει ένα αυτοκίνητο. Λίγα μέτρα αργότερα, φρενάρει κι αρχίζει την όπισθεν (προς τα εμένα!). Λέω πάει αυτό ήταν, βλέπω πρώτη σειρά στον κινηματογράφο την απαγωγή μου και το μόνο που κάνω είναι να κοιτάω. Με φτάνει που λέτε, έχω παγώσει και δεν μπορώ να κουνήσω βλέφαρο, πόσο μάλλον πόδι. Βγαίνει ένας τύπος, απολογείται για την ωμότητα της προσέγγισής του θεωρώντας πως ήταν η μόνη ευκαιρία να μιλήσουμε. Του τα έχωσα ένα χεράκι, γιατί δεν ήταν καθόλου legit η εμφάνισή του και ομολογώ τρόμαξα πολύ. Τέλος πάντων, μου ζήτησε μέσο επικοινωνίας, αλλά τον έπεισα να δώσει εκείνος. Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να του στείλω ένα μήνυμα την επόμενη πως ήταν πρωτότυπη κι ολίγον cringe η απόφασή του και την εκτιμώ, αλλά και πως δε θα ήθελα να βγούμε. Τελικά μέχρι την επόμενη, με τέτοιον ύπνο ξέχασα το επίθετό του. Δεν έστειλα ποτέ τίποτα.Φίλε, δε νομίζω να το διαβάσεις ποτέ, με κατατρόμαξες, take it easy next time. Παρόλα αυτά η ολιγόλεπτη συζήτησή μας ήταν ευχάριστη.
18
 
 
 
 
σχόλια
Άμα δεν ήταν legit η εμφάνισή του που λέν' κ στο χωριό σου καλά έκανες κ του τα έχωσες ένα χεράκι κ που είχες την καλοσύνη να του στείλεις οτι ΔΕΝ θα βγείτε αλλά δυστυχώς δεν θυμόσουν το όνομά του...Γι' αυτό κορίτσια μην απογοητεύεστε! Υπάρχουν κάτι πέφτουλες στον δρόμο ( ενίοτε κ με legit εμφάνιση) που αξίζουν την απόρριψή σας αν κ γενικά η ολιγόλεπτη αλλά συνάμα κ κρίντζ συζήτηση μαζί τους, ήταν ευχάριστη...#Nόημαfound...not!
Χαχαχαχα κ ψαχνόμουν...( Στην πιο κατω εξ.εννοεί Σνούπι γιατί έχει κλειστά τα σχόλια κ θέλει κ απαντήσεις) Θα ακολουθήσω κ εγώ το παράδειγμα του λέμον κ θα καταχραστώ κ λίγο αυτή την έξ.Αρχικά θα ήθελα να πώ μακάρι να είσαστε τρολλάκια εσείς που κάνετε αυτές τις εξ. γιατί παρατηρώ μεγάλη ηλιθιότητα... Κοπελιά είσαι για τον γάϊδαρο καβάλα...Πολύ πιθανόν βέβαια,να είσαι κ κάποια σχολιάστρια της στήλης γτ έχω εντοπίσει κ κάτι διαμαντάκια σα(ν) κ του λόγου σου...Τώρα αν δεν είστε τρολλ.,τι να πώ???Ο Θεός μαζί μας!
Ήθελα μια αλλαγή στο αβαταρ μου. Αρχικά έβαλα μια δικιά μου, με τα μάτια μου, για πολύ λίγο. Σκέφτηκα όμως ότι κάνω μαλακια και το άλλαξα. Η grace kelly είναι για εμένα η απόλυτη γυναίκα.
Δεν ξέρω Προτιμώ την προηγούμενη.Δεν μου αρέσει αυτός ο ιδιοματισμος ιδιαίτερα για ανθρώπους. Απόλυτη γυναίκα. Δηλαδή η γυναίκα που έχει μόνο θετικά στοιχεία πάνω της. Σαν έναν αριθμό που το απόλυτο θα φιλτράρει το οποιοδήποτε πρόσημο του και θα μείνει μόνο κάτι θετικό. Όμως αυτός ο αριθμός δεν είναι πλέον ο ίδιος αν κάνεις αυτή την πράξη. Καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να πω; Δεν υπάρχει απόλυτη γυναίκα, κι αν υπήρχε θα ήταν κάτι αφύσικο. Κάτι φτιαχτό, κάτι επεξεργασμένο. Ακόμη και τα αρνητικά στοιχεία μας είναι πολύτιμα γιατί αυτά μας δίνουν ταυτότητα.
Scroll to top icon