ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2020 | 01:47

Σώμα

Πάτησα τα 45Βλέπω το σώμα μου να αλλάζει. Ο χρόνος είναι αμείλικτος.Δεν σώζεται με τίποτα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το σώμα μας αλλάζει καθ' όλη τη διάρκεια της ζωης μας. Υπάρχουν περίοδοι που λόγω διαφόρων παραγόντων μπορεί να πάρουμε κιλά ή και να χάσουμε μυϊκή μάζα.Δυστυχώς δεν είναι πάντα εύκολο να τρέχεις καθημερινά στο γυμναστήριο.Εαν φροντίζεις όμως από μικρή ηλικία να κινητοποιείς το σώμα σου, να γυμνάζεσαι οποτε έχεις ευκαιρία και να μη ξαπλώνεις αυτόματα στον πάντα διαθέσιμο καναπέ σου, τοτε μπορείς συγκριτικά να εχεις ενα καλό σώμα.Οι άνθρωποι που κανουν καθιστική εργασία βάλλονται περισσότερο, γι' αυτό πρέπει ο καθένας να μεριμνά πριν η μυϊκή ατροφία του χτυπήσει την πόρτα.
Η αλλαγη ειναι δεδομενηΤο θεμα ειναι οτι βελτιωνεται δεν σωζεται αλλα μετριαζεται. Γιαυτο ποτε δεν ειναι αργα για γυμναστηκη εξω , στο σπιτι κτλ. ΥΓ. Το σωμα μας αφηνει γρηγοροτερα οταν τπν αφηνουμε εμεις.
Στην εργασία μου έχουμε έναν συνάδερφο . Ο τύπος έχει ένα σώμα λαμπάδα. Γυμναστική καθημερινή (άλλοτε τρέξιμο, άλλοτε κολύμβηση) Μπύρες, πίτσες , γύρους γλυκά, ζάχαρη, τηγανιτά τα βλέπει με το κιάλι. Όταν τον είδα για πρωτη φορά τον έκοψα για λίγο πάνω απο τα 40. Την πλάκα την έπαθα όταν έμαθα την την ηλικια του, 57 χρονών. 57 ετών ο τύπος και μοιάζει εμφανισιακά για κάτω απο 45.!!!Εσύ είσαι 45, είσαι νέος (ακόμη) όποτε σώζεσαι (αν το προσπαθήσεις) και βάλεις στόχο να φτιάξεις σώμα.
Scroll to top icon