ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2020 | 09:09

Έρευνα

Καλημέρα. Σύμφωνα με μια έρευνα που έχει γίνει το μήκος στα δάχτυλα των χεριών στη γυναίκα μπορεί να δείξει τη σεξουαλικότητα. Συγκεκριμένα όταν ο παραμεσος είναι μεγαλύτερος από το δείκτη η γυναίκα είναι ομοφυλόφιλη. Αυτο συμβαινει στην αυξημρνη τεστοστερονη. Παρατηρώ ότι και σ εμένα είναι μεγαλύτερος ο παραμεσος και τελευταία μου έχει τύχει να ερωτευτώ γυναίκα. Σ εσάς είναι έγκυρη αυτή η έρευνα?
10
 
 
 
 
σχόλια
Ναι, ναι, είναι αρκετά έγκυρη η έρευνα, αλλά για να βεβαιωθείτε, θα πρέπει να κάνετε το τεστ της μπίρας. Αν αρέσκεστε να την πίνετε από το μπουκάλι και μετά έχετε την ενδόμυχη παρόρμηση να εμπλακείτε σε διαγωνισμό ρεψίματος, τότε το πράγμα είναι φως φανάρι. Αλάνθαστη μέθοδος, όσο αλάνθαστο ήταν και το κανάτι ως μέθοδος παντρειάς στη "Θεία από το Σικάγο". Η επιστήμη μίλησε.
Ασυναρτησίες απο φυλλαδες για να γεμίζουν το περιεχόμενο τους. Τα μόνα ευρέως αποδεκτά χαρακτηριστικά είναι είναι η φαρδιά περιφέρεια και το μεγάλο στήθος(φαινομενική γονιμότητα) χωρίς να είναι απόλυτα και πάντα σε συνάρτηση με το χαρακτήρα του ατόμου.
Αν η σεξουαλικοτητα κ οι προτιμησεις μας βασιζονταν στο μήκος ενος δάχτυλου ολα θα ηταν πολυ απλά... κ δε θα υπήρχαν τοσες επιστημες/επιστημονες τριγυρω να αναλυουν, να καταγραφουν, να ερευνουν, να καίγονται γενικοτερα οι ανθρωποι εκει μεσα στα εργαστηρια κ πανω απο τους υπολογιστές να βγαζουν τα συμπερασματα τους. Ή να στο πω αλλιώς.. αν πας σε ενα γιατρό κ σου πει «αυριο πεθαινεις» ... αυτο ήταν; Θα το αποδεχτείς κ θα περιμενεις να περασει το 24ωρο καρτερωντας το θανατο; Η θα βρεις αλλους 10 νοματεους να σε εξετασουν κ να δουν τι και πως .. μηπως κ εχουν κανει λαθος... Anyways.. εν κατακλειδι, διαβασες μια ερευνα κ κατι εγινε! Πρεπει να διαβασεις απειρες, απο εγκυρες πηγες, με αντιπροσωπευτικά δειγματα, με συμπερασματα που εχουν δωθει στη δημοσιοτητα κ γενικοτερα ειναι εμπεριστατωμενα.. Τωρα αν εσυ, θες να πιαστεις απο αυτό κ μονο το «αρθρο» για να πειστεις οτι εισαι γκει κ γουσταρεις γυναικες! Τι να πω; Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλά!
Scroll to top icon