ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2020 | 10:26

Γνωριμία

Έχω ένα φίλο που βγαίνω αρκετό καιρό τώρα εχθές το απόγευμα και μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να βγω με την μητέρα μου για ένα καφέ μιας και έβγαινα συνεχώς με φίλους και φίλες . Η μητέρα μου εχει δει τον φίλο μου αλλά δεν έχει έρθει έτσι με την μητέρα μου ποτέ να καθίσουμε δεν υπάρχει και λόγος ήμαστε μεγάλοι άνθρωποι και βγαίνουμε δύο μας . Εχθές φαγώθηκε η μάνα μου να καλέσω στην καφετέρια τον φίλο μου εγώ να επιμένω άστο καλύτερα ο άνθρωπος μπορεί να ντρέπεται μπορεί να μην θέλει να νιώθει άβολα και άρχισε η μάνα μου ντρέπεται τόσο μεγάλος ανδρας και να επιμένει ώσπου τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε να είσαι με την μητέρα σου πως να έρθω κλπ κλπ μου τα μασάγε μετά λέει αντέ καλά θα έρθω στην τάδε καφετέρια περίμενα 1 ώρα ολόκληρη σε μια στιγμή ενώ είχε πάρα πολύ κόσμο τον βλέπω στην άλλη γωνία να ψάχνει να με βρει και δεν με είδε καθόλου σηκώνομαι να πάω και τον βλέπω να φεύγει χωρίς καν να ξανακοιταξει πίσω. Κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο δεν απαντούσε του στέλνω μνμ ούτε τότε πέρασε μιση ώρα και έτσι έφυγα δεν μπορούσα αλλο να περιμένω . Η μητέρα μου άρχισε και γιατί δεν πήρε τηλέφωνο και ήρθε ως εδώ και δεν μας είδε και έφυγε και ας επερνε έστω να πει κάτι περιμένουμε 1 ώρα δεν είχε και άδικο... φτάνω σπίτι ξαπλώνω και μετά από 2 ώρες μου έστειλε μήνυμα λέγοντας ότι ξέχασε το κινητό σπίτι. Είναι πολλές φορές που βγαίνουμε το ξεχνάει στο αυτοκίνητο και γυρνάμε να το πάρει αλλά δεν πίστεψα ότι το ξέχασε σπίτι του. Στράβωσα πάρα πολύ μίλησα και εμένα φίλο μου και μου είπε πως κοίτα να δεις ίσως ντραπηκε μετάνιωσε τελευταία στιγμή κλπ κλπ εγώ τώρα σκέφτομαι πως να φέρθω σαν να μην τρέχει τίποτα η να ανταποδώσω στην ίδια συμπεριφορά η στην τελική εγώ έκανα το λάθος και δεν έπρεπε να τον καλέσω?
4
 
 
 
 
σχόλια
Κατανοω ότι είναι δύσκολο να πεις όχι στην μητέρα σου, ειδικά όταν είναι επίμονη, αλλά στον εαυτό σου και τη συμπεριφορά σου μαζί της πρέπει να εστιάσεις. Θα μπορούσες να την πεις οτι θα το κανονίσεις μία επόμενη φορά και να επιμείνεις. Έτσι θα έδινες και στον εαυτό σου το χρόνο να σκεφτεί αν θέλεις να το κάνεις, και στον φίλο σου χρόνο να σκεφτεί κι εκέινος το ίδιο. Η μαμά σου μπορεί να περιμένει και αν δε μπορεί ας το ανεχτεί. Ο φίλος σου προφανώς δεν ήταν έτοιμος για αυτό και προφανώς κανένας δεν ενήργησε σωστά, γιατί νιώσατε και οι δύο κορναρισμένοι. είναι όμως δική σου ευθύνη να βάλεις όρια στη μαμά σου για να αποφύγετε την πίεση και όχι δική του. Στη θέση σου θα του μιλούσα και θα του ζητουσα συγνώμη. Και στη θέση του θα ήμουν τοσο τσαντισμένος που θα το σκεφτόμουν να σε συγχωρήσω.
να ανταποδώσεις στην ίδια συμπεριφορά;;;; Είσαι 5 χρονών ή τόσο μικροπρεπής; Δεν σε είδε, δεν είχε κινητό μαζί, είχε αργήσει πίστευε οτι θα φύγατε, εγώ το πιστεύω σαν σενάριο πάντως. Ας έβαζες κι εσύ μια φωνή στην τελική.
Καταρχάς το μεγαλύτερο λάθος το έκανες εσύ.Τι πάει να πεί σε πιέσε η μητέρα σου να του πείς να έρθει.Και ακόμα και έτσι στο τηλέφωνο που είδες ότι στα μασούσε γιατί δεν του πες "οκ δεν πειράζει το κανονίζουμε άλλη φορα"...Από κεί και πέρα κακώς και αυτός δεν ήταν ξεκάθαρος και έκανε όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια αντί να σου πεί στα ίσα ότι απλά δεν θέλει,ή δεν νιώθει άνετα.Συμπερασματικά συμπεριφερθήκατε και οι 2 σαν ανώριμα παιδάκια.Κατά μία έννοια ταιριάζεται :Ρ
Καλημέρα φίλη μου!!! Το αγόρι σου δεν είναι έτοιμο απ' ό,τι φαίνεται να γνωρίσει την οικογένειά σου είτε γιατί θεωρεί πως είναι ακόμα νωρίς, είτε γιατί δε βλέπει μεταξύ σας βαθύ μέλλον!!! Δεν είναι θέμα όλο αυτό για μένα για να κάνεις σκηνή!!! Θα ήταν καλό όμως να μην επιτρέπουμε στους γονείς μας να ανακατεύονται στην ευτυχία μας!!! Να είσαι καλά!!!
Scroll to top icon