ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2020 | 13:20

Μου ζήτησε λίγο χρόνο,αλλά θέλει να συνεχίσουμε να βλεπόμαστε.

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί 2 χρόνια.Αυτος είναι 21 και εγώ 20.Σε γενικές γραμμές η σχέση μας είναι πααρα πολύ καλή.Ειναι όμως η δεύτερη φορά στη διάρκεια της σχεσης που μου ζητάει χρονο.Είναι και ο δεύτερος μεγάλος μας καυγάς αυτός.Εξαιτιας αυτού του καυγά,για έναν οχι σημαντικό λόγο,είχαμε να μιλήσουμε περίπου μια εβδομάδα.Μιλουσαμε,αλλά πολύ κρύα.Εγω εκανα προσπάθειες να τα βρούμε,όπως και κάθε φορά που θα δημιουργηθεί καυγάς,αλλά σήμερα μου είπε πως είναι καλύτερα να μείνουμε χωριά για κάποιο διάστημα,και να μην το πάρω ότι αυτό το διάστημα σημαίνει για πάντα,γιατί δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.Μου είπε πως με αγαπάει και τα σχετικά,αλλά πιέζεται και γι’αυτο καλύτερα να μείνουμε χωρια από το να βρισκόμαστε μόνο για να γίνεται κάτι-είπε ότι δε θέλει να με κοροϊδεύει.Του είπα ότι δε θέλω να χαθούμε,και με ρώτησε αν θέλω απλά να βρισκόμαστε για να περνάμε καλά,και θα δούμε πως θα εξελιχθεί(Έτσι τα βρήκαμε και την 1η φορά που είχε ξανά ζητήσει χρόνο).Εγώ θέλω να ξαναγίνουμε όπως ήμασταν.Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δε θα είμαστε μαζί.Δεν ξέρω τι να κάνω.Τον θέλω τρελά,αλλά δε θέλω να καταντήσει η σχέση μας σε αυτό το σημείο,να μας ενώνει μόνο το σεξ.Σκεφτομαι,όμως,ότι αν συμφωνήσω,μπορεί να διορθωθούν τα πράγματα,και να γίνουμε πάλι όπως πριν. Μου είπε επίσης,ότι δεν έχει σκοπό να μπλεχτεί με άλλη,ότι θέλει ο,τι κάνει,να το κάνει μαζί μου,και πως θα τον πειράξει Φυσικά αν βλέπω κάποιον άλλον,αλλά είναι δικαίωμα μου γιατί θα είμαι ελεύθερη.Τον ρώτησα μάλιστα αν θα πούμε στον κύκλο μας ότι χωρίσαμε,και μου είπε πως δεν χρειάζεται να το κάνουμε.Δεν ξέρω τι να κάνω.Ειναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό.Και ενώ ξέρω ότι μ’αγαπαει και ότι με θέλει και αυτός,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ...
3
 
 
 
 
σχόλια
Σορρυ αλλά το αγόρι σου έχει ΤΡΕΛΑ θέματα δεσμευσης . Θέλει να νιώθει ότι "απλά περνάτε καλά" για να καθησυχάζει τον εαυτό του ότι δεν έχει υποχρεώσεις. Καταλαβαίνεις πόσο προβληματικό είναι αυτό;;;;Δεν είναι έτοιμος για σένα αυτό το παιδί. Δεν είναι έτοιμος για την αγάπη σου. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Το να σκέφτεσαι να πας με τα νερά του (να κάνετε απλά σεξ) για να τα βρείτε ξανά είναι σχεδόν χειραγώγηση στην οποία συναινείς. Όχι δεν είναι αγάπη από μέρος του αυτό, που λες ότι σαγαπαει, συγνώμη. Επειδή απλά δεν θέλει να βρει άλλη δεν είναι αγάπη. Και το "δεν θέλω να σε κοροϊδεύω" το λένε μόνο άνθρωποι που σε κοροϊδεύουν ήδη. Πρέπει να ωριμάσει κάποια στιγμή και να είναι αληθινός με τον εαυτό του για το αν θέλει εσένα κ την σχέση αυτή. Όσο δεν είναι έτσι με τον εαυτό του δεν θα είναι και μαζί σου!!! Είσαι ερωτευμενη και δεν το βλέπεις καθαρά,αλλά αυτό που ζητάει είναι άθλιο.
Γιατί; Γιατί;Επειδή είναι 21. Θέλει να grow his wild oats (το είπα με πολιτισμένη ξενόγλωσση έκφραση). Μόνο αν τον "γράψεις" κανονικά κι επί μακρόν μπορεί να ανησυχήσει κάπως. Αν μάλιστα βγαίνεις με άλλους, θα τρομοκρατηθεί πραγματικά, θα κατανοήσει ότι ουδείς αναντικαάστατος! Χρήσιμο μάθημα ζωής στα 21. ;)
Πάει αν σε μπλέξει σε έναν κύκλο με άσχημη κατάληξη...Ελευθερία τύπου, μην περιμένεις από μένα κάτι παραπάνω, μόνο το σεξουαλικό κομμάτι. Τί θα πει και να κάνεις κάτι παράλληλα με άλλον δε με απασχολεί; Σταμάτησέ το τώρα κατ΄εμέ, όσο είναι νωρίς, εφόσον δείχνεις όλο αυτό να μη σε γεμίζει, γιατί θα πληγωθείς...Σου αξίζει κάποιος που να νοιάζεται πραγματικά για σένα.
Scroll to top icon