ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2020 | 15:01

Επιστροφή πρωην;;;

Εχουμε χωρίσει με τον πρώην μου εδω και 2 βδομάδες..ειχαμε τρομερή χημεία στο κρεβάτι και γενικα ταιριαζαμε σαν άνθρωποι αλλά ολο κατι τπυ έφταιγε....ήταν δικη μου η απόφαση γιατι μου είπε οτι δεν ειμαι προτεραιότητα του λογω δύσκολης δουλειάς, στην οποια έκανα και αρκετή υπομονή (Είναι ιατρος στον κοβιντ)και οτι θελει μόνο να περναμε καλά και να μην έχουμε σχέση... χθές το βράδυ μου έστειλε μήνυμα να δει τι κάνω..μου είπε οτι του λείπω,οτι δεν με εχει ξεπερασει ακομα,οτι ειναι πολυ επιρρεπης στο να με βλεπει και να μιλάμε ...οτι αυτός ειναι κάφρος...εχω εξεταστική με ρωτουσε πως τα παω κλπ...οτι θελει να έχουμε επικοινωνία γιατι με νοιαζεται...ουσιαστικα μου έστειλε για να μου κλαφτει και όχι να τα ξαναβρούμε και καθε 2 λεπτα έλεγε μαλλον ενοχλώ...εγω του είπα δεν είμαστε φίλοι και πως καλύτερα να μην μ ενοχλησει πάλι...να προσθεσω οτι τον εχω μπλοκαρει απο παντού γιατι μ έκανε συνεχεια λαικ και εμπαινε στα προφίλ μου..γιατι πιστευετε μου έστειλε;; Δεν θελω επανασύνδεση και Ούτε να μπω στο τρυπακι πάλι έχουμε δεν έχουμε σχέση... θέλω συμβουλές!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ή είναι απίστευτα ανασφαλής και κάνει έτσι γιατί είναι μόνος ενώ δεν τρελαίνεται κιόλας για σένα ή σε θέλει αλλά έχει σοβαρά θέματα να δεσμευτεί σε μια σχέση.Και στις δύο περιπτώσεις χέστηκες, γιατί αξίζεις κάποιον έτοιμο.
Ο τύπος θέλει απλά σεξ...Εφόσον δε θα σου άρεσε η ιδέα μιας ελεύθερης σχέσης, καλά έκανες κατ' εμέ και τον μπλόκαρες, για να βγεις πιο εύκολα από αυτό το τριπάκι...Κοίτα μπροστά και τα καλύτερα θα έρθουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon