ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2020 | 15:52

Φωτο στο ινστα

Ειμαι μαζι με τον συντροφο μου(με τον οποιο πολυ συντομα θα παντρευτουμε)3 χρονια και κατι..Εγω στο προφιλ μου εχω δημοσιευσει 2-3 φωτο μας σα ζευγαρι..Απ αυτον δεν το χω ζητησει ποτε γιατι δεν ασχολουμαι..Αλλα τις προαλλες βγαλαμε καποιες φωτο απ το κινητο του κι εκεινος μ τις εστειλε,σιγουρος οτι θα ανεβασω καποια..αφου ειδε οτι δεν ανεβασα τιποτα με ρωταει γιατι;..Του λεω εγω εχω ανεβασει,ανεβασε και μια εσυ..Οχι λεει εγω δε θελω να δειχνω τη προσωπικη μου ζωη.Και θυμωσε επειδη του ειπα κι εγω σαν αντιδραση οτι ουτε εγω θελω κ δεν θ ανεβασω αλλη δικη μας...Για ποιο λογο τον ενοχλει εφοσον εκεινος υποστηριζει οτι δε του αρεσει να εκτειθεται;;Και για ποιο λογο ν ανεβαζω εγω ενω εκεινος τιποτα;;;....(ηλικιες:εγω 27 αυτος 35)
7
 
 
 
 
σχόλια
Αυτός δεν ανέβαζε ποτέ φώτο σας και έχει παραμείνει σταθερός σε αυτό.Εσύ πάλι ανέβαζες και ξαφνικά το έκοψες απότομα χωρίς αφορμή, δεν είναι ότι μαλωσατε κτλ. Δεν έμεινες λοιπόν σταθερή.Όταν σε ρώτησε, δικαίως, καθώς άλλαξες αποτομα, γιατί δεν ανέβασες καμία, αντί να δώσεις ενα άλφα επιχείρημα φέρθηκες σαν παιδακι"δε μου δίνεις την καραμέλα σου, εγώ γιατί να σου δώσω τη δική μου".Τελος, καλά κάνει και δεν ανεβάζει, φτάνει πια με τη προβολή των τελειων σχέσεων που μετά τρέχουν να σβήνονται άρον άρον.
Δανεικό: "οι άνθρωποι ζουν με το φόβο. Αντί να παλεύουν τις ανασφάλειες τους, ρίχνονται στην αστυνόμευση των συντρόφων τους – και τα σόσιαλ το επιτρέπουν, το ενθαρρύνουν, ίσως και μ’ ενα τρόπο το νομιμοποιούν. Θλίψη.(City)"Έχετε σόσιαλ; Θα χωρίσετε. Σκεφτείτε το καλύτερα πριν παντρευτείτε.
Έχεις παραφουσκωσει στο μυαλό σου κάτι εντελώς ασήμαντο. Ετσι είναι ο τύπος του. Δεν του αρέσει να δημοσιεύει φωτογραφίες με την κοπέλα του στα σοσιαλ. Δεν έγινε κάτι. Μην τα υπεραναλυεις όλα.Εσύ από την άλλη, ενώ δημοσιευες, το σταμάτησες από πείσμα και μόνο.
Μπορεί όντως να μη θέλει να ανεβάζει δικές του φωτο (βέβαια εδώ θα σε ρωτούσα εχει αλλες φωτο στο προφίλ του πχ να ειναι μόνος? Εχει? Ή δεν εχει μονο οσες είστε μαζί? Αυτο να μας πεις) Μπορεί να θέλει να φαίνεται εργένης γιατι παίζει ενδεχομένως σε δίπλα γηπεδακι. Πρόσεξε τα αυτα κουκλιτσα μου γιατι όλοι έτσι λενε δε θέλω και μετα ανακαλυπτεις τις ανακαλύψεις. Για ψαξτον!
Scroll to top icon