ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2020 | 18:44

Μα γιατί;

Θέλω ένα αγόρι ουσιαστικό...Να νοιάζεται για μένα...Βαρέθηκα τις επιφάνειες...Δυστυχώς υπάρχει ένας αλλά εγώ το βλέπω φιλικά...Δεν εχουμε ερωτική χημεία...Τι πράγμα πάει καλύτερα στο φιλικό...Τέλος πάντων...Όλα τα αγόρια που γνώρισα ήταν οτι χειρότερο...Όλοι νοιάζονται απλώς για το κρεβάτι και την μια βραδιά...Εγώ δεν είμαι έτσι...Θέλω κάτι ξεχωριστό αλλά νιώθω ότι δεν το βρίσκω...Βλέπω επίσης τα σημερινά αγόρια να μιλάνε σαν κάγκουρες,να βρίζουν και να περιφρορουν το γυναικειο φύλο...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ...ΜΟΝΟ ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...
6
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως αναζητείς την συντροφικότητα; Επειδή τον έρωτα δεν τον επιλέγουμε, ούτε κριτήρια του βάζουμε, μόνος του συμβαίνει. Αυτό είναι και το μεγαλείο του. Έχει σημασία να γνωρίζουμε πού κατευθυνόμαστε για να μην χαθούμε.
Θα σε ρωτουσα γιατι τον βλεπεις φιλικα και μονο?Δοκιμασατε και δεν πετυχε στο ερωτικο κομματι?Πιστεψε με υπηρξα στο φιλικο στην αρχη με καποιον,δεν ημασταν φιλοι,απλα ειχαμε τη φιλικη σταση ο ενας απεναντι στον αλλον,ε σε ενημερωνω οτι το σεξ ξεπερασε τις οποιες προσδοκιες ειχα.Απλα εβγαλα απο το καδρο το φιλικο και ειπα να δωσω μια ευκαιρια,αν γινοταν να εβλεπα και το ερωτικο κομματι.Αυτο το λεω γιατι καμια φορα μενουμε σε ταμπελες,εγω τον βλεπω μονο φιλικα,δεν μου βγαζει το ερωτικο,μα πως?Τον δοκιμασες και δε σου βγηκε οκ?Αν δοκιμασες και ειπες δεν βγαινει ενταξει.Θελω να πω να μην ειμαστε απολυτοι,καμια φορα στα φιλικα παιχνιδια μπαινουν τα καλυτερα γκολ να μιλησουμε οπαδικα.Θα σου ελεγα εφοσον ειναι αυτος με τον οποιο εχετε παραπανω κοινα απο τους αλλους και απο τους προηγουμενους δωσε του μια ευκαιρια αν εσυ θελεις.Αν δεν γινεται οκ.Αλλα καμια φορα μας ξεγελαει με δολιο τροπο το να βλεπουμε καποιους μονο φιλικα ή μονο ερωτικα,αποδεικνυονται εκ των υστερων πολυ λιγοι σε σχεση με οσα προσδοκουσαμε απο αυτους.Οσο για το πως φερονται σημερα οι αντρες,ενταξει ειναι μια μοδατη πλειοψηφια που δυστυχως την ακολουθουν πολλοι,αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και ατομα σωστα που αξιζουν.
Για να βρεις τον έρωτα με την έννοια του αμοιβαίου, κεραυνοβόλου, και συγχρόνως να μπεις σε σχέση, αφού θα το θέλει κι ο άλλος, θα ζοριστείς πολύ. Τα περισσότερα από αυτά τα άτομα που βλέπεις ζευγαρωμένα, έχουν κάνει και κάποιες υποχωρήσεις. Δε γίνεται όλοι όσοι θέλουμε να μας θέλουν στον ίδιο βαθμό, ή να θέλουν απαραίτητα κάτι παραπάνω από σεξ. Είσαι μόνη, γιατί δε δίνεις ευκαιρίες εκεί που σε προσέχουν. Δε σε κρίνω, μιας κι αυτά που λες τα έχω κάνει κι εγώ. Διαπίστωσα πως σε αυτό δεν έφταιγαν οι άλλοι, αλλά οι επιλογές μου. Μάθε να δίνεις ευκαιρίες λοιπόν, διαφορετικά κάνε υπομονή, μέχρι να βρεθεί αυτός που και κλικ αμοιβαίο θα γίνει και θα είστε κάτι παραπάνω από ένα κρεβάτι, μιας και δίνεις τόσο βάρος στην ερωτική χημεία!!! Ίσως όμως γι' αυτό το τελευταίο να χρειαστεί να περιμένεις!!! Καλή τύχη!!!
Scroll to top icon