ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2021 | 20:18

Λάθος Μεθύσι

Χτες είχα πάει με φίλες να κάνουμε έκπληξη γενεθλίων σε μια φίλη. Εκεί ήταν ο πρώην της μιας απο αυτών.. Ο συγκεκριμένος την είχε πληγώσει στο παρελθόν και ήμουν δίπλα της σε όλο αυτό. Για να μην τα πολυλογώ. Αυτός ξεκίνησε και προσπαθουσε να έρθει κοντά μου (πρώτη φορά μιλούσαμε) έπιασε την κουβέντα και πήγε η συζήτηση στη φίλη μου... Εγώ εν μέρη πήρα το μέρος της φίλης μου γτ η αλήθεια είναι ότι είχε κάνει και αυτή τα λάθη της. Τέλος πάντων... Εγώ σε φάση να έχω πιει όσο δεν πάει χάνω τις αισθήσεις μου και με πάνε σε ένα δωμάτιο να κοιμηθώ εκεί.... Φεύγει η φίλη μου, φεύγουν όλοι και μένει και αυτός στον καναπέ. Το ζευγάρι που μας φιλοξένησε πάνω σε άλλο δωμάτιο... Σε μια στιγμή καταλαβαίνω πως κάποιος έχει έρθει στο δωμάτιο (σβηστά φώτα) μου είπε πως έπεσα απο το κρεβάτι κάτι που εγώ δεν κατάλαβα... Είχα πιει αρκετά η αλήθεια είναι. Άκουσε τον θόρυβο η φίλη μου απο πάνω και τότε αυτός της είπε έπεσε και ήρθα να δω αν είναι καλά.. Με τα πολλά ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να με χαϊδεύει να με αγκαλιάζει... Μόλις συνειδητοποίησα το τι γινόταν τον ρώτησα πιος είναι καθώς ήταν σκοτάδι και δεν έβλεπα. Μου είπε και τότε εγώ σηκώθηκα όπως μου εξήγησε μετά να φύγω.. Ούτε και αυτό θυμόμουν... Ξάπλωσα και άρχισε να μου τρίβετε και να προσπαθεί να κάνουμε κάτι... Εγώ όση ώρα γινόταν αυτό ήταν λες και δεν ήταν αλήθεια λες και δεν ήταν αυτός αλλά κάποιος άλλος... Αρχίσαμε να φιλιομαστε αλλά πάλι καλά έμεινε εκεί... Βασικά δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι. Το πρωί λοιπόν που συνηδητοποιησα τι έγινε και με ποιον δηταν λες και μου ξεριζωσες την καρδιά... Δεν ήθελα με τπτ να το κάνω αυτό στη φίλη μου.... Την υπέρ αγαπώ... Το πρωί της είπα τι έγινε... Με λίγα λόγια καθώς θέλω απο κοντά να της πω λεπτομέρειες... Την πληγωσα... Αυτός είναι ένας ακόμα μλκς. Εγώ όμως είμαι φίλη της... Νιώθω απίστευτες ενοχές και δεν είμαι καθόλου καλά.... Δεν θέλω να την χάσω απο τη ζωή μου.... Δεν θέλω όμως ούτε να ρίξω τις ευθύνες μόνο σε εκείνον και το ποτό.... ΥΓ:Αυτός μου αρέσει σαν άντρας... Ποτέ όμως κάτω από φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έκανα κατι τέτοιο.... Αυριο θα μιλήσω μαζί της... Τι να κάνω???
3
 
 
 
 
σχόλια
Εδώ ο κόσμος καίγεται,κι εσείς χτενίζεστε.Αντί να συμμαζευτείτε,κάνετε πάρτυ στην καραντίνα.Ήθελα να ήξερα τί μυαλά κουβαλάτε.Μόνο αυτό θα σχολιάσω,γιατί έμεσα αφορά κι εμένα και όλους τους άλλους.Δέν ξέρω άν κατάλαβες τί θέλω να πώ,αλλά και να μήν κατάλαβες,δέν θα μου κάνει καμία εντύπωση.
Scroll to top icon