ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2021 | 11:14

Σχέση

Γιατί θεωρείται σημαντικό το σεξ σε μια σχέση αν δύο άνθρωποι αγαπιούνται υπερβολικά ! Υπάρχει συχνότητα; Δηλαδή εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις από 10 και πάνω χρόνια ποια είναι η σεξουαλική σας συχνότητα ; Γιατί εμένα είναι 2 φορές το μήνα Μαξ αλλά αγαπιόμαστε πολύ !
16
 
 
 
 
σχόλια
Ούτε εγώ πιστεύω ότι για την αγάπη ειναι απόδειξη το σεξ...Βασικά δεν είναι!Αλλιώς δεν θα αγαπιοντουσαν οι ...ασεξουαλ.Ομως η έλλειψη πόθου και συχνής επιθυμίας είναι δείκτης μειωμένου ενδιαφέροντος.Θελω να πω είναι και λίγο υποκειμενικό..Εμένα η έλλειψη σεξ δεν θα με πείραζε όσο ας πούμε να μη με φιλούσε η σχέση μου στο στόμα συχνά...Είναι ο καθένας πως το αισθάνεται!Καραβάν μου μου ελειψες❤️(άσχετο)
Εσύ τώρα θέλεις την επιβεβαίωση του κοινού ότι ο γάμος σου πληροί τις προϋποθέσεις που η κοινωνία έχει θέσει για να θεωρείται όμορφος και επιτυχημένος. Καλή μου γυναίκα, αν εσάς σας αρκούν οι 2 φορές τον μήνα (και στους δύο) τότε είναι όλα καλά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς και να νιώθεις ανασφάλεια. Μη βλέπεις τη ζωή σου μέσα από τα μάτια της κοινωνίας, γιατί αυτή η συνήθεια μόνο κακό θα σου κάνει.
Πιθανόν αυτό που τον/την "τρώει" είναι άλλο: ο παρτνέρ αρκείται ή δεν αρκείται, αλλά φαντασιώνεται άλλα, και ζητάει την γνώμη του κοινού. Εξ ου και το ερώτημα, νικάει η αγάπη την βιολογία;
Προσωπικά θεωρώ ότι αν υπάρχει αγάπη αυτό είναι αρκετό. Το θέμα είναι να βρίσκουμε ανθρώπους με τα ίδια θέλω. Αφού εσύ και ο σύντροφός σου δεν το θεωρείτε σημαντικό, όλα καλά. Δεν είναι όμως όλοι οι άνθρωποι έτσι, ίσως εμείς που έχουμε αυτή την οπτική είμαστε η εξαίρεση, τι να πω; Εύχομαι πάντα να είστε δίπλα ο ένας στον άλλον και να αγαπιέστε με τον φίλο σου!!! Ότι καλύτερο!!!!!!
Καραβαν, "Το βίωμα σου δεν είναι συμπαντικός κανόνας μην προκαταβάλουμε", για να ξέρουμε και τι λέμε κι όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά κι όπως μας βολεύει. Κάποια πραγματα με ενοχλούν πλεον και το θεωρώ μάλιστα άδικο να γράφονται πράγματα με μια μια νότα αυθεντίας, ενώ έξω στην πραγματική ζωή η σχέσεις είναι τελείως διαφορετικές.
Πενθεσίλεια, δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου. Τι ζόρι τραβάς με το πώς περνάω εγώ; Γιατί ενοχλείσαι; Τι σε κάνει να νιώθεις αδικία; Aφού έχεις τις εναλλακτικές, όπως λες πιο πάνω; Το σημαντικό όμως τώρα, επειδή μας διαβάζουν κι άνθρωποι που έχουν μάθει μόνο στις αντιλαβές του FB κι ίσως είναι χρήσιμο αυτό που θα πω: Για γερμανοτραφής δεν δείχνεις να έχεις κατανόηση του λογικού συλλογισμού. Δεν πρόκειται για δύο μέτρα και δύο σταθμά.Το να πούμε "το βίωμά μου είναι το τάδε, δεν είναι ίδιο με το δικό σου, γνωρίζω ότι αποτελεί εξαίρεση" (κι είναι εξαίρεση επειδή χρειάζεται και λίγο προσπάθεια σε ένα ζευγάρι για να πετύχει, δεν πετυχαίνει μαγικά, αυτό που πάντα λέω) δεν είναι συμπαντικός κανόνας. Όμως ο επαγωγικός συλλογισμός "ΟΛΕΣ οι μακρόχρονες σχέσεις φτάνουν να κάνουν χάλια και λίγο σεξ με τα χρόνια", που εκτίθεται παραπάνω, ανατρέπεται (ω θεοί!) αν έστω και ΕΝΑ ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση κάνει καλό, πλούσιο, απολαυστικό σεξ! Αυτό καταθέτω λοιπόν. http://mathologic.gr/rwhwlpilnd/paragvgikow-kai-epagvgikow-syllogismow/Γκέ γκε; :)
Καμία έκρηξη, έτσι το εκλαμβάνεις εσύ, γιατί δε σου αρέσουν αυτά που έγραψα. Σου το είπε κι αλλιώς ο/η ανωνυμος/η πιο πάνω... Υπέθεσες πως ήμουν εγώ.Δεν θα κάτσω να αναλύσω τα αυτονόητα... Δε με ενδιαφέρει η προσωπική σεξουαλικη σου ζωή. Εσύ την εκθέτεις εδώ μέσα συχνά πυκνά με ιδιαιτερα αποκαλυπτικές λεπτομέρειες και οι υπόλοιποι βγάζουμε συμπεράσματα.Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι σε λανθασμένη βάση. Μου έγραψες να μην κρίνω από την δική μου εμπειρία (θεωρώντας ότι μου συνέβη εμένα), αλλά παραθέτεις τη δική σου, που την τοποθετείς ως σοβαρή απόδειξη. Δεν ξέρω γιατί δεν καταλαβαίνεις μια απλή λογική συσχέτιση. Τέλος πάντων δε θα το αναπτύξω γιατί δεν αξίζει.Σε παρακαλώ πολύ να είσαι πιο κόσμια στις εκφράσεις σου. Το "γκε γκε" δε σου το επιτρέπω. Μεταξύ κυριών επιβάλλεται η ευγένεια και σε κάθε περίπτωση για έναν κόσμιο διάλογο ο σεβασμός οφείλει να είναι δεδομένος. Αν δεν μπορείς να το τηρήσεις μη γράφεις κάτω από τα σχόλια μου δεν έχει νόημα.
Πενθεσίλεια, έχει κουράσει το όλο στυλ "αμνησία". Ξεχνάς ότι έχω καλή μνήμη, θυμάμαι ποιός λέει τι. Μας ρωτάνε για σεξ σε μακρόχρονη σχέση, απαντώ ως καθ'ύλιν αρμόδια. Είμαι εντελώς εντός θέματος, κάθε φορά, δεν αναφέρω κάτι τέτοιο σε εξομολόγηση άσχετης θεματολογίας και το μήνυμά μου είναι πάντοτε ενδυναμωτικό: γίνεται. Αρκετά άτομα κατ'ιδίαν μου έχουν πει ότι έχουν βοηθηθεί απ'αυτό, αντί να συμβιβάζονται σε σχέσεις που μπορούσαν να βελτιωθούν. Δεν εκθέτω την προσωπική μου ζωή, εσύ το ερμηνεύεις έτσι, ποιός ξέρει γιατί, ίσως επειδή θέλεις να βγάλεις προαποφασισμένα συμπεράσματα που βασίζονται στις προκαταλήψεις σου. Ανώνυμα μιλάμε, δεν έχω κάποιο λόγο να δείξω κάπως. Λέω αυτά που γνωρίζω καλά. Πες κι εσύ για το τρέξιμο, ποιός σε εμποδίζει! Έκανες λογικό άλμα και παράκαμψες τους κανόνες της Λογικής, κι εκνευρίστηκες που δεν το άφησα έτσι και στο επεσήμανα. Αν σου έλεγα capiche/capisci θα παρεξηγόσουν λιγότερο; Γιατί αν ναι, το παραπάνω είναι υποκρισία κι υπεκφυγή απλώς. Στα έχει άλλωστε πει κι ο Σάβατζ.
Στο σεξ δεν υπάρχουν πρέπει και ποσότητες. Κάθε ζευγάρι κάνει όταν και όποτε νοιώσει ανάγκη. Αν αγαπιέστε και σας βγαίνει 1-2 φορές το μήνα, πολύ καλά κάνετε. Εσείς το ορίζετε. Κανένας άλλος.
Η ερώτηση δεν έχει έρεισμα. Σημαντικό είναι αυτό που εσείς θεωρείτε σημαντικό και ιδανική συχνότητα αυτή που οι δυο σας ορίζετε ως ικανοποιητική. Το γκάλοπ δεν θα προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Όποιος ρωτά γιατί το σεξ είναι σημαντικό, προφανώς δεν το θεωρεί αρκετά σημαντικό (ή δεν ικανοποιείται, που είναι άλλο κεφάλαιο). Που είναι ΟΚ, αν ο ίδιος το θεωρεί ΟΚ και βρει σύντροφο με ίδιες προδιαγραφές. Γενικώς, πάντως:Είναι σαν να ρωτά κανείς γιατί χρειαζόμαστε καλό φαί, αφού επιβιώνουμε και με κακό. Γιατί νιώθουμε θρησκευτικό συναίσθημα, αφού δεν ξέρουμε αν υπάρχει θεός. Γιατί κοιτάμε τα άστρα, αφού ακόμα δεν φτιάξαμε τη ζωή μας στη γη. Επειδή μπορούμε. Είναι μέσα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και βελτιώνει την ποιότητα ζωής μας.
Scroll to top icon