ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2021 | 04:37

Για σένα..

Πριν 4 χρόνια τον ερωτευτηκα με όλη μου την δύναμη. Εγω 20 αυτός 36. Μην κρίνετε την σχεση από την διαφορά ηλικίας,εκείνος έβαζε μετρο στις δικές μου ανωριμοτητες και εγω στη δική του σοβαροφάνεια. Μου γέννησε συναισθήματα που δεν ήξερα μέχρι τότε ότι μπορεί να υπάρχουν!! Τον θαυμαζα όσο τιποτα στον κοσμο μορφωμένος, χαρούμενος με αυτοπεποίθηση, είχε μετρο, ήξερε που πατάει!Όλα τα συναισθήματα ΤΟΣΟ έντονα. Αμετρητη η χαρά μου όταν ήμουν μαζί του, όταν η μέρα μου ξεκίναγε κ τελείωνε μονο με την σκέψη του, αμέτρητα τα δάκρυα , αμέτρητος και ο πόθος μου για εκείνον. Πάνε 2 χρόνια από τότε που τελείωσε η σχέση. Πάντα όμως πίστευα μέσα μου πως θα περάσουν τα χρόνια, θα μεγαλώσω λίγο και θα είμαστε ξανα μαζί. Πάντα έλεγα καρμικη την συνάντησή μας, για κάποιο λόγο γνωριστήκαμε δεν μπορεί να ήταν τυχαίο όλο αυτό, που νιώσαμε... Μετά τον χωρισμό μας έμαθα πως έκανες νεα σχεση, ζήλεψα κ θύμωσα, αλλά ήθελα να είσαι ευτυχισμένος και αυτό μετριάζε τον πόνο μου. Σήμερα έμαθα ότι έγινες πατέρας και ένιωσα να σε χάνω ξανά, σαν να μπήκε μια τέλεια σε αυτό που ένιωθα, στα όνειρά που έκανα μαζί σου.Σε αγαπαω πολυ και θα σε αγαπώ για πάντα. Από τότε που χωρισαμε ενα χάος υπάρχει μεσα μου. Καταχρήσεις, πολύ σεξ χωρίς να νιώθω τιποτα για κανέναν. Όλα ξερά...Ξερω πολύ καλά, πως δεν θα ξανανιωσω ποτέ κατι παρόμοιο... Θα ήθελα να σου τα στείλω όλα αυτά, αλλά δεν θέλω να χαλάσει κανένα μήνυμα μου την ευτυχία σου! Απλά θέλω να ξέρεις, πως θα σ αγαπώ για πάντα και εύχομαι η αγαπη και η ενέργεια μου να φτάσει σε σένα! Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου! Καλή συνέχεια!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Στα 24 ακόμη ανωριμη συμπεριφορά έχεις.Μην αγιοποιεις κανέναν και τίποτα.Μια σχέση είχατε, έκρινε, καλώς ή κακώς, ότι δεν ήσουν κατάλληλη για να συνεχίσει να είναι μαζί σου και βρήκε κάποια άλλη, με την οποία έκανε οικογένεια. Τι ακριβώς ψάχνεις εσύ και δεν προχωράς δεν καταλαβαίνω.Το πολύ σεξ και καμία σχέση σημαίνει ότι μέχρι τώρα δεν βρήκες κανέναν για κάτι πέρα από το βασικό.
Οσο εχεις στο μυαλό σου οτι δε θα ξανααγαπησεις, ενα ειναι βέβαιο. Οτι δε θα ξανααγαπησεις. Ανθρωποι βρισκονται μαζι, σε μια συγκυρία που μοιαζει καρμικη, (δεν είναι κατα τη γνωμη μου, δεν πιστευω σε αυτα), ερωτεύονται, ζούνε μαζι και τελικα χωρίζουν. Και ξεπερνάνε ο ενας τον αλλον, και ξαναερωτευονται και ξανα και ξανα. Μεχρι που βρισκουν τον ανθρωπο της ζωης τους. Οχι απαραίτητα επειδη ειναι ο μεγαλύτερος ερωτας τους, (βεβαια θεωρω οτι αλλιως αντιλαμβάνεσαι τον έρωτα στα 20 κι αλλιως αργοτερα- αλλη κουβεντα αυτη) αλλα επειδη ειναι σε μια ώριμη φαση που ξερουν τι θελουν, τι μπορουν να δωσουν και τι να ζητήσουν απο τη σχεση. Σε μια φαση που δεν πιστευουν στο ερωτα απο καρμα αλλα στον ερωτα που γεννιέται απο το σεβασμο, απο το θαυμασμό, απο την εκτίμηση της προσωπικότητας του αλλου και απο αυτα τα μικρα πραγματα που μας κανουν ξεχωριστούς στα ματια του συντροφου μας. Εγω τουλάχιστον ετσι το βλεπω τωρα. Στα 20 το εβλεπα αλλιως. Φιλια!
Μην προδικάζετε τίποτα. Μπορεί να ξανανιώσετε έτσι κάποτε για κάποιον ξανά. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, εκείνη η σχέση ήταν με τον τρόπο της καρμική, ήταν αναγκαία για εσάς την ίδια, για να σας δείξει ότι μπορείτε να είστε πιο ώριμη απ' ότι δείχνετε με την πρώτη ματιά και ικανή για συναισθήματα αγάπης που τότε σας ήταν πρωτόγνωρα. Και πράγματι, αποδειχτήκατε ικανή για ανιδιοτελή αγάπη, έχοντας περάσει και από τις αναπόφευκτες φάσεις θυμού, πικρίας, σύγχυσης... Και τώρα, παρόλο που ακόμα πονάτε, δεν φθονείτε την ευτυχία του ούτε κάνετε σπασμωδικές κινήσεις από καπρίτσιο ή κτητικότητα. Ζήστε με αυτή τη σκέψη και τις ευχάριστες αναμνήσεις και μια μέρα θα πάτε πολύ εύκολα παρακάτω.
Scroll to top icon