ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.4.2021 | 18:29

Δεν τον καταλαβαίνω

Ήμασταν συμμαθητές και από την Γ Λυκείου φάνηκε τι τύπος ήταν,ότι το έπαιζε καζανοβας και γενικά,ακουγόταν για αυτον ότι καιρό έβαζε στοιχήματα για κορίτσια κλπ. Δεν ήξερα αν ίσχυαν,αλλά είπα να μείνω μακριά του παρότι αυτος με πλησίαζε συχνά και με ρωτούσε για τα μαθήματα. Πέρασα σε μια σχολή και ηρέμησα. Ώσπου,κάποια στιγμή,μου τηλεφώνησε. Βρήκε τον αριθμό μου από μια παλιά μου φιλη-φιδι και μου είπε αυτος ότι είχε περάσει κι εκείνος σε αυτή τη σχολή και είμαστε από τότε στο ίδιο τμήμα. Στο τηλεφώνημα ήταν πολύ καλός μαζί μου και ευγενικός,αυτό με παραξενεύει. Με έχει χαλάσει όλη αυτή η κατάσταση,γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί να μου γίνει τσιμπούρι, όταν ανοίξουν οι σχολές.
4
 
 
 
 
σχόλια

Σκέψου πόσο ενδιαφέρεται που βρήκε το τηλ.σου από παλιά σου φίλη. Κοίτα δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλιεσαι γι' αυτό όταν υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα για να χαλαστεις! Αν αισθανθείς ότι πιέζεσαι, απλώς του το ξεκαθαρίζεις. Το ξεκαθάρισμα μπορεί προς στιγμήν να πέφτει βαρυ στο στομαχι,αλλά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Scroll to top icon