ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2021 | 20:27

Απορία - Ερώτηση

Καλησπέρα!! Η ερώτηση - απορία μου είναι όταν βγαίνεις με μια κοπέλα και μετά από κάποιο διάστημα ενώ υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον σου πετά το δεν σε βλέπω ερωτικά ή δεν μου βγαίνει το ερωτικό. Δεν βγαίνει λόγο εμφάνισης?? Λόγο συμπεριφορας?? Κ ας υποθέσουμε ότι είναι μίξη των δύο μπορεί μια γυναίκα να σε ξανά δει ερωτικά ή τέλος πάντων να μπορέσει να σε δει ερωτικά?? Ευχαριστώ πολύ όσους ή όσες μπουν στο κόπο να απαντήσουν :) :)
16
 
 
 
 
σχόλια

υπάρχουν ατομα εκει εξω που μας αποδέχονται και σε τρελες άσχημες φάσεις της ζωής μας.. που δεν είμαστε καν ελκυστικοι.. και άλλα ατομα που δε μας δεχονται ακόμα και αν εχουμε όλα τα καλά του κόσμου.. στην επόμενη λοιπον.

Its a big story για να την εξηγήσω... Όταν υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον αλλά για κάποιους λόγους έφυγε *όπου ευθύνομαι εγώ λόγο συμπεριφοραε μάλλον* και υπήρχε χημεία , αν βγαίνουν στην επιφάνεια ή ξανά δημιουργούνται μετά από καιρό πάλι...

μη σκέφτεσαι οτι είναι δικό σου το φταίξιμο.. τα πράγματα είναι απλά. δεν ενδιαφέρεται. θεωρώ πως δε πρέπει να κατηγορούμε τον εαυτό μας εαν δεν εχουμε προσβάλλει σωματικά ή ψυχικά καποιον αλλο.

Αυτό που τρώτε τη χυλοπιτα ξεκάθαρη και μετά αναρωτιεστε...δεν της βγαίνει κάτι ερωτικό και τέλος. Μην ψάχνεις και τρώγεσαι με τα ρούχα σου, κακό στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου κάνεις. Δεν αρέσουμε σε όλους, δε σημαίνει ότι κάπου φταις εσύ. Προχωρά μπροστα!

Εξ εδώ... Έιμαι γενικά της ίδιας άποψης womans world , χυλοπιτα, ξενερα , απογοήτευση??? Δεν ξέρω τι και πώς ονομάζεται.. Κάποιες φάσεις είναι περίεργες στους ανθρώπους και στην συγκεκριμένη περίπτωση ήμουν εγώ αυτός όπου είχε τα θέματα του κυρίως αλλά και κάτι λίγα και αυτή... Έχω μεγάλο διάστημα να δω την κοπέλα αυτήν και ερωτώ αν και εφόσον ξανά έρθουμε κοντά *γιατί θα έρθουμε λόγο κάποιων καταστάσεων* και είμαι σε πολύ καλή φάση ,όχι αυτήν που ήμουν προ μηνών , αν ξαναβγαίνει ένα ενδιαφέρον όπου υπήρχε για κάποιο διάστημα , υπό νέες συνθήκες....
Ξανά λέω ότι συμφωνώ γενικά με αυτά που λες αλλά αν θες πιστεύω ότι είχαμε ένα πάρα μα πάρα πολύ κακό timing... Who knows... Για αυτό ήθελα και απαντήσεις από γυναίκες...
Να πω εδώ ότι δεν μου είπε αυτήν τη κουβέντα αλλά σίγουρα υπήρχε κάποιο Θεματακι στο κομμάτι έλξης είτε συμπεριφορας είτε εμφάνισης? !!

Το κακό timing ισχύει στις περιπτώσεις που και οι δύο θέλουν ο ένας τον άλλον...όταν ο άλλος σου λέει 'δε μου βγαίνει κάτι ερωτικό' νομίζω ότι απλά δε θέλει βρε Εξ.... Το τι έχει γίνει εσύ το ξέρεις, αν κάποιος όμως μου έλεγε ότι δεν του βγαίνει κάτι ερωτικό θα ξενερωνα εντελώς.

Αν στην αρχή υπήρχε ενδιαφέρον όπως λες, κι αυτό χάθηκε στην πορεία, τότε δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση σου αλλά με το ότι γνωρίζοντάς σε καλύτερα διαπίστωσε ότι δεν της ταιριάζεις σαν σύνολο.

Τα θεματακια τα είχα εγώ κυρίως και δν γίνεται να περιγράψω τι και πώς.. Ψυχολογικα πάντως ήμουν χάλια και όλο αυτό βγήκε σε μια εικόνα προς εμένα όπου δν αντικατοπτρίζει εμένα βασικά.. Μετά από καιρό βέβαια όπου κατάφερα κ εγώ να φύγω από το χαλί όπου ήμουν ,κατάλαβα πολλά και είδα ακριβώς που έφταιξα.. Τεσπά είναι πολλά , για αυτό ρώτησα κ αν βγαίνει εκ νέου κάτι εφόσον δει κάποιος έναν άλλο άνθρωπο από αυτόν όπου είχε αφήσει κάτι μήνες πριν

Να πω επίσης ότι η ίδια είχε αναφέρει ότι ταιριάζουμε πολύ και αν ήταν αλλιώς κάποια πράγματα όπου έγιναν μεταξύ μας , θα ειμασταν μαζί..

Scroll to top icon