ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2021 | 14:32

Πολύ δύσκολη απόφαση

Αφού επιτέλους βρήκα το θάρρος και κατάφερα να της πώ πώς νιώθω για εκείνη(πραγματικά,με τη συγκεκριμένη κοπέλα κόμπλαρα απίστευτα)μου είπε ότι θέλει κι εκείνη να είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντι μου,και μου αποκάλυψε ότι είναι bi.Μου είπε ότι τώρα είναι σε φάση που της αρέσουν οι άντρες,αλλά μου είπε πως δέν μπορεί να ξέρει άν η φάση στην οποία βρίσκεται τώρα κρατήσει λίγο,πολύ ή για πάντα.Μου είπε ότι δέν μπορεί να προδιαγράψει το μέλλον,και πως θέλει να είμαστε μαζί,αρκεί να σκεφτώ πρώτα πολύ καλά όσα μου είπε.Μου είπε ακόμα πως όταν είναι σε σχέση,είτε με άντρα είτε με γυναίκα,είναι αποκλειστικά μονογαμική,και ότι άν τελικά θα είμαστε μαζί και όσο έχουμε σχέση,δέν πρόκειται να φερθεί ανέντιμα απέναντι μου.Μου έδωσε όσο χρόνο θέλω να το σκεφτώ,έχουν περάσει δύο μέρες,και δέν έχω αποφασίσει.Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι,και απόφαση δέν μπορώ να πάρω.Το μόνο σίγουρο είναι ότι την θέλω πολύ,είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της,και η ειλικρίνεια με την οποία μου μίλησε,με έκανε να την θέλω περισσότερο.Πέρασαν δύο μέρες,μου έχει λείψει πολύ,και δέν αντέχω να περάσει και η σημερινή ημέρα χωρίς να μιλήσουμε,χωρίς να τη δώ.Πρέπει όμως κάτι να της πώ,πρέπει να αποφασίσω.Άν άκουγα από κάποιον άλλο την ίδια ιστορία,θα του έλεγα "έλα μωρέ,σιγά".Είναι όμως εντελώς διαφορετικό να συμβαίνει σ'εσένα τον ίδιο.
4
 
 
 
 
σχόλια

Αυτό ακριβώς. Δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο ερώτημα. Το αν η κοπέλα είναι straight, bi, gay δεν έχει να κάνει με την έκβαση της σχέσης.

Η λύση είναι απλή. Μια ζωή την έχουμε. Αν την θέλεις τόσο πολύ, ζήστε το κι όσο κρατήσει.
Η άλλη επιλογή είναι να πεις όχι και να συνεχίσεις να ξεροσταλιάζεις στο σπίτι μόνος για τους επόμενους μήνες/ χρόνια.

Αν σου είναι πιστή όσο είναι μαζί σου κανένα πρόβλημα. Αν εσύ τη θες για όλη σου τη ζωή και της βγει και η άλλη της πλευρά όμως μπορεί να έχεις πρόβλημα. Η επιλογή δική σου.

Scroll to top icon