ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2023 | 01:43

Τόση ανωριμότητα πια;

Πριν περίπου 6 μήνες σταμάτησα να μιλάω με ένα παιδί που βγαίναμε..Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ απλά η επικοινωνία μας ήταν ανύπαρκτη μέσω μνματων και γενικά αργούσε υπερβολικά να απαντήσει κ αυτό κουραζε πολύ..Από κοντά όποτε βρισκόμασταν ήταν όλα τελεια μέχρι που απλά μια μέρα κάτι λέγαμε έστειλα εγώ τελευταία και δεν απάντησε ποτέ κ κάπως έτσι κόψαμε..Συνέχισε να μου κάνει λάικ σε στόρι αλλά ποτέ δεν έστειλε ούτε κ εγώ όμως δεν ξανά ενόχλησα..Χτες λοιπόν μου έστειλε κ ενώ του απάντησα δεν το διάβασε ποτέ κ φυσικά δεν πήρα ποτέ καμία απάντηση ενώ συνεχίζει και βλέπει τα στόρι μου κανονικότητα..Θύμωσα με τον εαυτό μου πιο πολύ κ απλά ένα γιατί να στείλεις σε κάποιον κ μετά να μην απαντάς,πιο το νόημα,γιατί τόση ανωριμότητα;Προφανώς και δεν θα ξανά στείλω τίποτα ποτέ απλα μου χάλασε κάπως την διάθεση όλο αυτό..Ξέρω ίσως σας φανεί χαζό κ ίσως είναι αλλά για πιο λόγο να γίνεσαι έτσι μ@λ@κ@ς ενώ δεν σε έχω ενοχλήσει πουθενά;Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε σαν ενήλικοι άνθρωποι κ προτιμάνε τέτοια ξενερωτα παιχνίδια;Είναι οκ να μην θες αλλά μην ενοχλείται τζάμπα τον κόσμο..
5
 
 
 
 
σχόλια

Το πήρες πολύ σοβαρά: μιλάει με σένα και άλλες κάμποσες ακόμη. Το ίδιο που μπορεί να κάνουν και πολλές γυναίκες, οι οποίες χάνονται ξαφνικά ενώ υπάρχει μία φυσιολογική επικοινωνία και μετά κάθονται κάποιοι και απορούν.

Το τι τέτοια περιστατικά έχω δει από γυναίκες δεν λέγεται. Λογικό όταν μιλάς με άλλους δέκα.
Εσύ τώρα, έπεσες στην αντίστοιχη ανδρική εκδοχή.
Απλά δεν έπρεπε να στείλεις ξανά.

Scroll to top icon