ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2023 | 20:30

Συναδελφος...

Στη δουλεια ειναι ενας αντρας ο οποιος ειναι 20 χρονια μεγαλυτερος μου (εγω 30 εκεινος 50, χωρισμενος με 1 παιδι το οποιο μεγαλωνει μονος του γιατι η πρωην συζυγος του εχει δυστυχως αποβιωσει) ο οποιος εδω και καιρο μου εκφραζει πολυ διακριτικα το ενδιαφερον του χωρις ποτε ομως να με φερει σε δυσκολη θεση. Εδω να σημειωσω οτι οταν ειχα μαθει την ηλικια του ειχα παθει σοκ γιατι πραγματικα τον κανεις με το ζορι 38. Σε μια εξοδο μας μαζι κ με αλλα ατομα απο τη δουλεια εγω ειχα πιει (δεν ημουν μεθυσμενη) κ δεν μπορουσα να οδηγησω και προσφερθηκε να με φιλοξενησει σπιτι του γιατι εμενε πολυ κοντα στο μαγαζι που ημασταν. Τοτε επεδιωξε διακριτικα να ερθουμε πιο κοντα αλλα εγω επειδη ενιωσα αβολα αρνηθηκα κ ενω θα μπορουσε να στραβωσει ή να με πιεσει (οπως εχουν κανει στο παρελθον αντρες της ηλικιας μου) αντιθετως σεβαστηκε την επιθυμια μου και μου παραχωρησε το κρεβατι του για να κοιμηθω κ πηγε και κοιμηθηκε στον καναπε. Για μενα προσωπικα ειναι ο,τι πιο σεξυ ενας αντρας να μην με πιεζει να κανω κατι παρα τη θεληση μου. Ναι, ξερω, αυτο θα επρεπε να ειναι το αυτονοητο αλλα δυστυχως πολλοι αντρες θεωρουν οτι ειναι οκ να σε πιεζουν να κανεις κατι που δεν θελεις. Εγω τον συμπαθω πολυ και η αληθεια ειναι οτι και εμφανισιακα με ελκυει γιατι οπως ειπα φαινεται πολυ νεοτερος και ακομα κ η συμπεριφορα του ειναι νεανικη με την εννοια οτι βγαινει συχνα, γυμναζεται, ταξιδευει κλπ, αλλα το οτι εχουμε 20 χρονια διαφορα δεν μπορω να το προσπερασω τοσο ευκολα. Δεν εχω κανει ποτε κατι με αντρα τοσο μεγαλυτερης ηλικιας κ κομπλαρω στην ιδεα. Επισης, υπαρχουν φορες που στη δουλεια ειναι πολυ περιποιητικος μαζι μου, πχ προσφερεται να μοιραστει το φαγητο του μαζι μου κ, ειναι κατι πραγματα που κανει που μπορει να ακουγονται ασημαντα αλλα εμενα μ' αρεσουν γιατι εχω συνηθισει απο ατομα της ηλικιας μου να τα περιστρεφουν ολα γυρω απο το σεξ κ εκεινος μου δειχνει οτι με νοιαζεται και θελει να με φροντιζει χωρις απαραιτητα να περιμενει πχ να παω σπιτι του την επομενη μερα και να προχωρησει το πραγμα. Ναι οκ, δε λεω οτι θα τον χαλαγε, αλλα εννοω πως κανει ο,τι κανει κ δεν ζηταει κατι ως ανταλλαγμα. Αλλα με φρικαρει πολυ η ιδεα του οτι ειναι 50. Απλα απο την αλλη εχω βαρεθει κ τους συνομηλικους μου που στην πλειονοτητα τους δεν ξερουν να φερονται με σεβασμο σε μια γυναικα κ αποσκοπουν μονο στο σεξ. Ξερω οτι τουλαχιστον αυτος θα με εκανε να νιωσω ωραια συναισθηματικα.
4
 
 
 
 
σχόλια

Και αυτός σεξ θέλει απλά έχει τρόπο.. άμα δεν ήθελε θα προσφερόταν να σε πάει σπίτι σου, όχι στο δικό του.. Απλά πρόσεχε τι κάνεις γιατί είστε στον ίδιο χώρο εργασίας και ίσως μετά να είναι άβολο και για τους δυο σας ..

Τον πραγματικό του χαρακτήρα θα τον δεις μετά την ερωτική πράξη. Ο,τι γίνεται τώρα είναι στο πλαίσιο της προσμονής μιας σεξουαλικής συνεύρεσης με μία αρκετά νεώτερη γυναίκα. Μην παραμυθιαζεσαι εκτός κι αν το έχεις ανάγκη. Σίγουρα να προσέχεις με ποιον φτάνεις σε κατάσταση μέθης και είναι σίγουρα καλύτερο να πάρεις ένα ταξί πάτα να βρεθείς σε τέτοια κατάσταση αδυναμίας

Κοιταξε, βασικα κι αυτος για το σεξ ενδιαφερεται οπως κι οι συνομηλικοι σου, απλα κανει πιο διακριτικη προσεγγιση γιατι βλεπει την διαφορα ηλικιας. (οταν μεθας να παιρνεις ταξι )

Συνδέθηκα μονο για αυτό.
Ειναι ενας ηθοποιος που μου αρεσε απο μικρη, 48 ετων πλεον αυτός , εγω στα 30 ,μου ζηταει ευγενικα να παμε για φαγητο ,μου το βγαζει πολυ ασχημα,εξισου δεν του φαινεται.
Αλλα κολλαω για τον ιδιο λογο!!!

Scroll to top icon