Επικαλούνται το λίγο του χρόνου οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου

Επικαλούνται το λίγο του χρόνου οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου Facebook Twitter
4

Το λίγο χρόνο, που όπως υποστηρίζουν τους δόθηκε, επικαλούνται οι 4 συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με αφορμή το πόρισμα για τα χρηματικά ποσό που εμφανιζόταν μαζί με τα ονόματά τους στη λίστα Λαγκάρντ. Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ διαβιβάστηκε σήμερα στη βουλή και αναφέρει αδήλωτα ποσά άνω των 5 εκατομμυρίων από τους 4, κάτι που σημαίνει πρόστιμο κοντά στα 10 εκατομμύρια αλλά και επιβάρυνση της θέσης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ση κοινή δήλωση που υπογράφουν οι Ανδρέας Ρωσσώνης, Συμεών Συκιαρίδης, Μαρίνα Παπακωνσταντίνου και Ελένη Παπακωνσταντίνου, αναφέρουν:

«Επιφυλασσόμεθα όλων των δικαιωμάτων μας. Παρά τον νόμο δεν μας δώσατε επαρκή προθεσμία απάντησης. Αναγκαστήκαμε έτσι, εκ των ενόντων, στην ανάδειξη από μνήμης στοιχείων εκτεινομένων σε βάθος πολλών ετών. Κατά τις αρχές του ευρωπαϊκού πολιτισμού διατηρούμε το δικαίωμα να επανέλθουμε. Συμπερασματικά, αρνούμαστε κάθε πορισματική απόληξή σας, υπό την ειδικότερη δήλωση ότι οι λογαριασμοί μας έχουν τηρηθεί κατά την λογιστική τάξη που εκάστοτε ίσχυε, κατά νόμον, στη διαδρομή των εδώ κρισίμων ετών».

 Αύριο θα καταθέσουν και οι 4 στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ, όπου και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τα αδήλωτα ποσά.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αντί να μας πουν αν ήταν προϊόν φοροδιαφυγής η συγκεκριμένη κατάθεση στην HSBC που περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ - μάλλον δεν θα ήταν γιατί αυτό θα ήταν το πρώτο που θα λέγανε - ανέτρεξαν έως το 1997!
Εμενα αν με ρωτησεις που βρηκα εκεινο το εχτρα 1000ρικο πριν 5 χρονια θα θυμηθω να στο πω. Αλλα μαλλον οταν παιζεις με εκατομμυρια, 4 με 5 εκατομμυρια παραπανω μπορει να σου διαφυγουν.Α, ρε προβληματα που χουν οι πλουσιοι.
Θα θυμηθείς να το πεις αλλά δε νομίζω ότι είναι το ίδιο εύκολο να βρεις το τιμολόγιο και τη σύμβαση και την αντίστοιχη τριμηνιαία δήλωση ΦΠΑ.