ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2024 | 11:42

Ερωτεύτηκα

Βγήκα με έναν τύπο από dating app και ήταν αυτό το κεραυνοβολο αμοιβαίο κλικ, ταιριαξαμε σε όλα. Είπαμε ότι θέλαμε κάτι σοβαρό, πήγαμε και διήμερο, επικοινωνία φουλ και μέσα στη μέρα, μηνύματα, ηχητικά, υποσχέσεις, σχέδια για το καλοκαίρι. Τελικά μια μέρα μου λέει ότι είναι πολύ πιεστικη η ζωή μου με μεταπτυχιακό, δουλειά κτλ για αυτό δεν μπορεί να το συνεχίσει. Να σημειώσω ότι δεν έβγαλα πάνω του ουτε πίεση ουτε άγχος για αυτά, ήμουν πολύ χαλαρή. Είναι αυτός λόγος χωρισμού; υποτίθεται στα δύσκολα δεν στηρίζεις τον άλλο;
3
 
 
 
 
σχόλια

Φαίνεται ότι το άτομο έχει δικά του εσωτερικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αφοσιωθεί σε μια σχέση. Για να κάνεις σχέση πρέπει πρωτίστως να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου και ξέρεις τι θέλεις, χρόνο θα βρεις.
Με αγάπη,
Κατακουζηνος Κωνσταντίνος
(Συγγραφέας του αριστουργήματος "Το αποχετευτικο σύστημα στο Βυζάντιο" - Πρόεδρος ΒΥΖΑΝ)

Για μενα αυτος ο πολυς ενθουσιασμος ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που καλα καλα δεν γνωριζονται είναι red flag. Δεν λεω οτι δεν το χω κάνει κ γω, απλα συνηθως προκύπτει απο την αναγκη μας να νιωσουμε και να ζησουμε κατι εντονο και οχι επειδη πραγματικα βρηκαμε το αλλο μας μισο. Που δε λεω, μπορει τελικα να φανει οτι ο αλλος ειναι το αλλο σου μισο, αλλα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις απο 5 φορες που βρεθηκατε. Το οτι εχετε χημεια κ ταιριαζετε στο τι μουσικη ακουτε ή τι φαγητα σας αρεσουν δεν σημαίνει κατι.
Γ αυτο οσο ειναι νωρις κραταμε παντα μικρο καλαθι. Εγω πλεον οσο καλα κ αν εχει ξεκινησει κατι με καποιον δε λεω μεγαλα λογια, λεω απλα θα δουμε. Γιατι εχω βιωσει κ γω πολλες φορες αυτον τον αρχικο ενθουσιασμό που τελικα καταληγει στο τιποτα οποτε δεν μου λεει τιποτα το να βγω με καποιον και να περασουμε τελεια.
Τωρα οσον αφορα αυτο που ρωτας, το γιατι εκανε πισω, μπορει πολλα να παιζουν. Μπορει απλα να ηθελε να περνατε περισσότερο χρονο μαζι και να εβλεπε οτι εσυ δεν εχεις τοσο χρονο να διαθεσεις, μπορει και να χει βρει αλλη γιατι νταξει στην εποχη που ζουμε δεν ειναι κ πολυ δυσκολο, πολλα μπορεί.
Απλα για μένα ρε κοριτσι μου αυτο στο οποιο πρέπει να εστιάσεις και να σου γινει μαθημα ειναι οτι δεν χρειάζεται να ενθουσιάζομαστε και να κανουμε μεγαλα σχεδια με καποιον που δεν ξερουμε καλα καλα. Κ το λεω για να το ακουω κ γω. Γιατι αυτη τη στιγμη εσυ ειχες χτισει στο μυαλο σου κατι μεγαλο το οποιο αυτος ετσι απλα το γκρεμισε. Δινε χρονο για να κρινεις αν καποιος αξιζει, αν μπορειτε να το δειτε σοβαρα κλπ. Καλη τυχη.

Έχουμε πει : fast food εφαρμογές, fast food σχέσεις, fast food σεξ, fast food δηλώσεις... όλα, προχωρούν πολύ γρήγορα δεκαετίες τώρα.
Μόνο ένα πράγμα, σε πείσμα των καιρών εξακολουθεί να πηγαίνει το ίδιο αργά :
Η ανάπτυξη των συναισθημάτων, που δημιουργεί σε πολλούς τις κλασικές υπεκφυγές που όλοι γνωρίζουμε και που τις χρησιμοποιούν για να αποφύγουν να "κολυμπήσουν" στα βαθιά.

Scroll to top icon