ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2024 | 21:24

ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ

Άνδρας 47 ετών, γνώρισα μια κοπέλα αρκετά μικρότερή μου γύρω στα 30.. Όμορφη, έξυπνη, ευγενική μου έκανε αμέσως θετική εντύπωση… Συνεργαστήκαμε για κάτι που έπρεπε στη δουλειά και έκτοτε βρίσκει συνέχεια αφορμές για να με παίρνει τηλέφωνο και να μου μιλάει κυρίως για δουλειά και δευτερευόντως να μου πετάει και άσχετα.. είναι πολύ ευγενική, προσφέρεται συνέχεια να με βοηθήσει και εμένα (δουλεύει σε συναφή με τον δικό μου κλάδο). Εμένα θα μου άρεσε να τη γνωρίσω καλύτερα αλλά φοβάμαι τόσο πολύ να την προσεγγίσω γιατί θα φάω Χ. Εμένα περιμενε αυτή; Μου δείχνει ένα ενδιαφέρον, μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, πριν της προτείνω να βγούμε θα ήθελα να είμαι απολύτως σίγουρος… επίσης με κάλεσε και στα γενέθλια της στα οποία δν ξέρω αν θα πάω Γτ νιωθω ότι θα μαι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα με όλους τους συνομηλίκους της..τι να σημαίνουν όλα αυτά και γιατί να είμαι τόσο δειλός
8
 
 
 
 
σχόλια

Θεωρώ ότι σε αυτή την ηλικία κάποιος θα έπρεπε να έχει πιο ισχυρή αντίληψη των καταστάσεων και των συναισθηματων του, εσύ ενώ απαντάς ο ίδιος τα ερωτήματα σου έχοντας μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση αφού η διαφορά ηλικίας είναι αισθητή και το αντιλαμβάνεσαι αυτό, διατηρείς παράλληλα ελπίδες για κάτι περισσοτερο. Αν θες να της προτείνεις να βγείτε για καφέ, γιατί θα πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος; αυτή σε κάλεσε στα γενεθλια της, οπότε δεν νομίζω να το παρεξηγήσει εκτός αν της το προτείνεις με "αναρμοστο" τρόπο. Πιστεύω ότι αφού μιλάτε και καθημερινά στο τηλέφωνο όπως αναφέρεις, δεν θα έπρεπε να σε δυσκολεύει τόσο, έχεις δηλαδη την ευχέρεια να ζυγίσεις κάπως τις καταστάσεις και να καταλάβεις κάποια πράγματα.

Πες της ότι θες να γνωριστείτε.
Μην κάνεις σκέψεις πριν δεις το αποτέλεσμα.
Μην διστάζεις, δεν αξίζει για τίποτα.
Αν σε απορρίψει πας παρακάτω.
Ή πληγώνεσαι.
Αλλά θα έχεις έναν λόγο.
Τώρα έχεις μόνο σκέψεις δισταγμού. Τίποτα άλλο.

Πήγαινε στα γενέθλια για αρχή. Μετά κάλεσέ τη να πάτε κάπου μαζί. Και μετά αναλόγως πράττεις. Η απόρριψη πονάει, αλλά αν δεν τολμήσεις, δεν θα μάθεις και θα το γυρίζεις ξανά και ξανά στο μυαλό σου.

Δηλαδή μέχρι τα 47 σου δεν σε έχει απορριψει καμία; Εγώ καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεται αλλά αν θέλεις να σιγουρευτείς πήγαινε στο πάρτυ. Τι θα κάνουν οι 30αρηδες συνομηλικοι δηλαδή που θα νιωθεις σαν την μυγα; Μπόμπες στην πισίνα ή θα ξυριζουν τα κεφαλια τους; Εάν περάσει τον χρόνο της μαζί σου η περισσότερο από όποιονδηποτε άλλο στον χωρο τότε θα είσαι σίγουρος και μπορείς να της ζητήσεις να βγείτε. Βασικά ζητά το όπως και να έχει γιατί θα μείνεις με την απορία.

Μια απόρριψη στα 20/30 μπορεί να είναι πιο δραματική αλλά 47 γίνεται ταυτοτικη εφόσον δεν έχει υπάρξει συνειδητή προσπάθεια ωρίμανσης.

Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται. Διαφορετικα ντύνεται πάει στο πάρτυ και αρπάζει την ευκαιρία που του προσφερεται ωστε να γνωρίσει καλύτερα την κοπελα που του αρέσει. Είτε έχει μια πιθανότητα να βγει κάτι καλό, είτε καμία. Γιατι εαν δεν παει θα το λαβει εκείνη ως απορριψη και δεν νομίζω ότι θα είναι και τόσο θερμή μετά.

Απολύτως σίγουρος δε μπορείς να είσαι ποτέ και για τίποτα. Αφού και εγώ να φανταστείς, μόνο σχεδόν σίγουρος είμαι ότι έχεις ξαναγράψει την εξομολόγηση :
"ΣΗΜΑΔΙΑ" 31.7.2024.
Μπορείς να τη διαβάσεις.
Αν λοιπόν παρόλα όσα γράψαμε εκεί εσύ φοβάσαι να την προσεγγίσεις, μην το κάνεις · γιατί το Χ το έχεις δεδομένο. Και ιδίως, που σε κάλεσε και στα γενέθλιά της και ακόμα αναρωτιέσαι "τί να σημαίνουν όλα αυτά"...
Μην το κάνεις, θα την ξενερώσεις. Έχεις που έχεις το πρόβλημα της ηλικίας · μόνο η τόλμη σου θα μπορούσε στα μάτια της να το αντισταθμίσει.
Ένας άνδρας στα χρόνια που κουβαλάς, για να σχετιστεί με κάποια τόσο μικρότερη πρέπει να έχει και τα κότσια. Διαφορετικά, κάνει στη μπάντα για κάποιον άλλο που θα τα έχει ή για συνομηλίκους της.

Ελααα τώρα που έχεις ανασφάλειες Να πας στα γενέθλια και θα περάσεις οκ και θα κόψεις και κίνηση για το στυλ της τις παρέες της και αν έχει και κάποια σχέση αυτήν την περίοδο ή κάτι παρόμοιο Στ χειρότερη αν δεν περνάς οκ μένεις λίγο και λές φεύγω έχω να βγω αλλά ήρθα γιατί δεν ήθελα να αρνηθώ την πρόσκληση σου μπλα μπλα μπλα Παίξε μπάλα κ ανάλογα προχωράς στ χειρότερη δεν θ θέλει τίποτα, σιγά το θέμα

Scroll to top icon