ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2024 | 12:31

τριανταρηδες

οσοι ειστε 30 και νιωθετε οτι εχετε ελλειψη σε εμπειριες η εχετε βιωσει αρκετες απογοητευσεις (συγκριτικα με τους γνωστους σας) πως την παλευετε με μελοντικες απορριψεις και απογοητευσεις σχετικα με το γεγονος οτι πλησιαζουν τα 35 (και τα 40) ? δεν ειναι οτι δεν εχω βιωσει και παλιοτερα απογοητευσεις και απορριψεις αλλα νιωθω οτι μερικες φορες πρεπει να "λεω ψεματα" στον εαυτο μου οτι ειμαι ακομα πολυ νεος λες και ειμαι ακομα 20 για να την παλεψω Απο την αλλη επειδη αντιμετωπιζω θεμα τραυλισμου και εντονου κοινωνικου αγχους ισως ειμαι καπως σκληρος στην αυτοκριτικη μου σχετικα με τα οσα εχω πετυχει.
3
 
 
 
 
σχόλια

Μπορεί για το θέμα τραυλισμού που αντιμετωπίζεις να πρέπει να απευθυνθείς σε έναν ειδικό, να γίνουν συγκεκριμένες ασκήσεις όπως και για το έντονο κοινωνικό άγχος.
Επίσης δεν μπορεί κάποιος να την παλεύει με μελοντικές απορρίψεις και απογοητεύσεις γιατί δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί.
Κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα, να σκέφτεσαι τις νίκες που θα έρθουν. Ο αρνητισμός δεν βοηθάει.

Βασικά συμφιλιώνεσαι με τον εαυτό σου και με αυτά που έχεις πετύχει · έτσι την παλεύεις. Δηλαδή, μαθαίνεις να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο.
Αυτό, δεν είναι το ίδιο με το να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου ότι είσαι ακόμα 20 όπως γράφεις. Επειδή, έρχεται αργά ή γρήγορα η πραγματικότητα και σε προσγειώνει ανώμαλα.
Η θετική σκέψη όμως που γράφω στην αρχή, είναι για κεκτημένα που ήδη έχεις πετύχει στη ζωή σου προσωπικά και αφορούν γεγονότα.
Κατά τα υπόλοιπα, γνωρίζω ότι τα θέματα τραυλισμού και κοινωνικού άγχους είναι αλληλένδετα, αλλά θεραπεύσιμα.

Scroll to top icon