ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2024 | 18:27

Η ελεύθερη σχέση μας

Έχουμε ελεύθερη σχέση συμφωνημένη από την αρχή. Το Σάββατο ήμασταν τέλεια μαζί. Ε, με μια γνωστή λεκτική μικρο-ένταση, μετά πήγαμε για φαγητό, το ξενυχτήσαμε, περάσαμε τέλεια. Την Κυριακή που ξαναβρεθήκαμε στο ίδιο μέρος είχε φέρει έναν φίλο της ο οποίος είναι διαχρονικό απωθημένο της. Μου έχει μιλήσει γι' αυτόν. Δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, είναι του εφήμερου. Αυτή είναι ελαφρώς καψούρα μαζί του. Συστηθήκαμε, χάρηκα πολύ την παρέα μαζί του, κοινωνικοποιηθήκαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, πολύ καλό παιδί, ευγενικός. Της είπα ότι τον εγκρίνω. Μπροστά του τα υπονοούμενα μεταξύ εμού κι εκείνης έδιναν κι έπαιρναν. Εκείνος κάτι κατάλαβε, δεν είναι χαζός, απλά γιάπης. Δεν τον πολυένοιαξε κιόλας, έτσι κι αλλιώς μόνο για να περνάει ωραία όποτε έχει χρόνο την θέλει. Είναι workaholic, κολλημένος με τη δουλειά του κι απλώς βγαίνει και ξεδίνει κάπου-κάπου. Δεν τον νοιάζει η σχέση σε αυτή τη φάση της ζωής του. Τελείωσε η εκδήλωση στην οποία πήγαμε. Αυτή πήγε μαζί του κάπου κι εγώ πήγα κάπου αλλού να περάσω τη νύχτα με μία τουρίστρια που γνώρισα πριν λίγο καιρό σε ένα μαγαζί και αυτές τις μέρες τελειώνουν οι διακοπές της και γυρνάει πίσω στη χώρα της. Όσο ήμουν μαζί της, σκεφτόμουν συνέχεια την άλλη που ήταν μαζί με τον άλλο, ούτε στιγμή δεν έφυγε το πρόσωπό της, τα ρούχα της, η παρουσία της ολόκληρη από το μυαλό μου. Της τηλεφώνησα τα ξημερώματα να την ρωτήσω αν πέρασε καλά. Ήταν σε κατάσταση υπερδιέγερσης (δεν έμεινε σπίτι του), κι εξαιτίας αυτού είχα ένα παθιασμένο τηλεφώνημα μαζί της. Κι αυτή μου τηλεφωνεί όποια ώρα της αρέσει, ακόμα και ξημερώματα, γενικά το έχουμε αυτό το ελεύθερο και πάντα απαντάμε ο ένας στην άλλη. Σήμερα θα είμαστε πάλι όλο χαρά μαζί, ξεκίνησε ωραία η εβδομάδα. Θα συναντηθούμε αργά το βράδυ και θα το περάσουμε μαζί. Εγώ θέλω να την παντρευτώ, είμαι σε τέτοιο σημείο, την θέλω πάρα πολύ. Το ξέρει. Δεν θέλει. Θέλει να είμαστε μαζί εκτός από τις μέρες που είναι με άλλον. Μου τους γνωρίζει κιόλας. Εγώ δεν της γνωρίζω αυτές με τις οποίες πάω όταν δεν είμαστε μαζί για να ξεχνάω την απουσία της. Αυτή είναι η σχέση που ζω. Δεν θέλω να σταματήσω να είμαι μαζί της. Τόση ερωτική αύρα και σεξουαλική ενέργεια δεν έχω ξανασυναντήσει σε κοπέλα, αλήθεια το λέω. Είναι απερίγραπτο.
19
 
 
 
 
σχόλια

Τα λες λίγο μπερδεμένα.Ελευθερη σχέση μεν,αλλά εσύ θες κάτι παραπάνω.Και αυτό το παραπάνω το θες με τους τωρινούς ανοιχτούς όρους,η με όρους μονογαμίας;Γιατί αν η κοπέλα γινόταν ξαφνικά μονογαμική ,παίζει και να ξενερωνες.Τωρα ποτέ με τον έναν,ποτε με τον άλλον,κάποιες φορές με εσένα,δεν είναι δεδομένη και πιστεύω για αυτό κόλλησες,και το μεταφράζεις ως ερωτική ενέργεια.Ισως και να κάνω λάθος.Αλλα σ αυτού του είδους τις σχέσεις ,είναι νόμος πως ένας από τους δύο θα την πατήσει και συνήθως η γυναίκα .Εσυ μάλλον αποτελείς εξαίρεση.
Καλά ξεμπερδεματα,δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.

Δεν κόλλησα γι' αυτό. Κόλλησα από την αρχή που την γνώρισα.
Κι όταν λέω ερωτική αύρα και σεξουαλική ενέργεια (το πρώτο μπορεί να φαίνεται και δημόσια, το δεύτερο μόνο σε ιδιωτικές στιγμές) ξέρω πολύ καλά τι εννοώ και καταλαβαίνουν κι όσοι έχουν την τύχη να γνωρίσουν τέτοιους ανθρώπους τι θέλω να πω.
Μπορεί κάποια να είναι πιστή αλλά εντελώς ξέπνοη και ξενέρωτη και να μην περνάς καλά μαζί της, να μην ξέρει να διαχειριστεί τη σεξουαλικότητά της και να την διοχετεύσει στο να περάσει καλά και η ίδια και ο σύντροφός της, τι να το κάνεις κάτι τέτοιο;

😱 Ενταξει είναι αλλιώς όταν το σκέφτεσαι κι αλλιώς να το διαβάζεις. Ένα σοκ το έπαθα αλλά...κυρία.
Δεν θέλει κάτι παραπάνω γιατί τα έχει όλα από σένα. Παρέα, υποστήριξη σεξ οπότε γιατί να μην έχει κι άλλον. Είναι too much όλο αυτό που απορω πως το αντέχεις. Εξαφανίσου για λίγο να δεις πως θα αλλάξουν οι ρολοι.

Και 'γώ συμφωνώ. Πως εξομ. αντέχεις να μοιράζεσαι μια γυναίκα με την οποία από όσα λες, είσαι ερωτευμένος;
Πόσο καιρό ακόμα το βλέπεις να αντέχεις αυτή την κατάσταση;

04:12
Εγώ πάντως το πιστεύω ότι θα παντρευτειτε. Είναι τόσο ιδιάζουσα η περίπτωση σας που αποκλείεται να βρει άλλον σαν εσένα. Δεν εννοώ για ελεύθερη σχέση γιατί ελεύθερη σχέση έχει με τον γιαπη. Εσύ της προσφέρεις ότι προσφέρει κάποιος σε μια σχέση χωρίς να έχεις την αποκλειστικοτητα και χωρις να παραπονιέσαι. Και το θες αυτό για πάντα. Πιστεύω ότι θα καταλήξετε παντρεμενοι swingers.

Κυρία Rainbow σας ευχαριστώ θερμά για τις όμορφες ευχές σας.
Πέφτετε τελείως έξω όσον αφορά την ελεύθερη σχέση με τον γιάπη.
Δεν έχει καθόλου ελεύθερη σχέση με αυτόν, ο εν λόγω (ροκο) γιάπης ήταν διαχρονικό απωθημένο της, μου είχε μιλήσει γι' αυτόν από παλιά όπως γράφω και στην εξομολόγηση, γενικά έχουμε μοιραστεί διάφορες σκέψεις μας γι' άλλα άτομα από την αρχή της γνωριμίας μας, απλά εγώ δεν της έχω γνωρίσει τις άλλες.
Τον συγκεκριμένο (ροκο) γιάπη ήθελε εδώ και πολύ καιρό να τον ξανασυναντήσει κι απλώς έτυχε και ήταν διαθέσιμος εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα που τον έφερε σε μια εκδήλωση καθώς αυτός είναι workaholic κολλημένος στη δουλειά του και στην κλεισούρα του και της έριχνε άκυρο.
Κι από τότε δεν έχουν ξανασυναντηθεί.
Ακόμα και τη νύχτα που τον έφερε στην εκδήλωση, η σχέση τους δεν ολοκληρώθηκε όπως θα μπορούσε να συμβεί αλλά εντελώς διαφορετικά. Τέλος πάντων, δικό τους θέμα αυτό. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με οτιδήποτε κάνει.
Σχέση δεν έχει με κανέναν. Ούτε θέλει.
Εμένα πάντως με βλέπει καθημερινά.
Γενικά στην ελεύθερη σχέση μας υπάρχει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια κι ό,τι μας καρφωθεί το λέμε και το κάνουμε κιόλας.
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο είναι διστακτική ως προς τις νέες γνωριμίες -ακόμα κι αν της αρέσει κάποιος- αν δεν επιμείνει να δείξει ενδιαφέρον ο άλλος και δεν αισθανθεί ότι βρίσκεται σε ένα προστατευμένο περιβάλλον που να εμπνέει εμπιστοσύνη.
Όταν βρει αυτές τις συνθήκες μεταμορφώνεται σε αυτό το θεσπέσιο πλάσμα που περιγράφω και ξετρελαίνει όποιον έχει την τύχη να την συναναστραφεί, με οποιοδήποτε τρόπο κι αν συμβεί αυτό.
Εγώ είμαι ο πιο τολμηρός στην ελεύθερη σχέση μας.
Και πάλι σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας. Να είστε καλά.

Δεν έχει σημασία εαν δεν έκατσε η φάση με τον συγκεκριμένο η ουσία είναι ότι συνευρισκεται και με αλλους αλλά με σένα έχει μια κανονικη σχέση χωρις αποκλειστικοτητα. Οπότε ναι πιστεύω στην κατάληξη που ανέφερα. Καλά να περνάτε λοιπόν.

Μιλάμε για μεγάλη ελευθερία γύρω σας. Τόσο μεγάλη, που όπως κολυμπάτε σε αυτή κοντεύει να σας πνίξει...
Ούτε πιστεύω στις ελεύθερες σχέσεις, ούτε με σκοτίζουν. Το επιχείρημά μου εναντίον τους, είναι το εξής ένα και μοναδικό : όλα καλά με την ελεύθερη σχέση, τί γίνεται όμως όταν στην πορεία ο ένας από τους δύο συναντήσει κάποιον που θα του "γυαλίσει" περισσότερο ;
Αν έχεις βρει απάντηση σε αυτό το ερώτημα για τον εαυτό σου, όλα τα υπόλοιπα για "γάμους και πουρνάρια" που αναφέρεις πάνε περίπατο.

Καλά,εκεί ειδικά που λέει ότι θέλει να παντρευτούν... Το πάει φιρί-φιρί να μπλέξουν τα μπούτια τους με κόσμο και κοσμάκη.Αλλά θα μου πείς,από τη στιγμή που τα μυαλά είναι μπερδεμένα,στα μπούτια θα κολλήσουμε...

Ευτυχώς που υπάρχει εδώ μέσα αυτή η κριτική επιτροπή των ανθρώπινων συναισθημάτων με ειδικότητα στα ''μπερδεμένα μυαλά'' όπως λέει η άλλη.
Άλλο το να επιθυμείς κάτι κι άλλο να θες να το κάνεις πραγματικότητα όταν ξέρεις ότι δεν γίνεται (αυτά περί γάμου που γράφει η εξομολόγηση κι εσείς το κοροϊδεύετε, Balloon'')
Δικαίωμά μου είναι να θέλω να την παντρευτώ και καλά κάνω.

@ 30.8.2024/04: 11
Επομένως, με κάθε απάντηση που δίνεις είναι σα να συμφωνείς με το ερώτημα που έχω θέσει στο δικό μου σχόλιο εγώ, πιο πάνω.
Και μάλλον το φοβάσαι, για αυτό και επιπλέον θέλεις να την παντρευτείς μην και σου φύγει...
...όταν βρει κάποιον που στα μάτια της είναι καλύτερος από σένα. Όχι μόνο στο σεξ, αλλά και γενικότερα.
Και καταφέρει να την κάνει ΕΚΕΊΝΗ να νιώσει μέσα της πράγματα που δεν έχει νιώσει μαζί σου (αλλά που νιώθεις εσύ μαζί της).
Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες σχολιαστές· "καλά ξεμπερδέματα" επίσης από μένα και άσε τις επιτροπές.

Τίποτα δεν φοβάμαι. Της είχα εκφράσει την επιθυμία να την παντρευτώ σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν.
Είναι ελεύθερο πνεύμα και υπέροχη, δεν περίμενα φυσικά να μου πει ναι.
Το ότι θα ήθελα να την παντρευτώ -χωρίς να έχω επιμείνει σε αυτό-είναι επειδή είναι θαυμάσια κοπέλα.
Η επιθυμία συνεχίζει να υπάρχει αλλά δεν φοβάμαι τίποτα ούτε έχω ποντάρει σε γάμους και τέτοια πράγματα.
Απλώς είναι τόσο τέλεια που η επιθυμία παραμένει.
Δεν με νοιάζει ο γάμος, ζω τόσο τέλειες στιγμές μαζί της που αξίζει η φάση μας ακριβώς όπως είναι.
Κι αυτή συμφωνεί.

1.9.2024/09: 51
"Δε με νοιάζει ο γάμος αλλά η επιθυμία παραμένει".
Δε σε νοιάζει ο γάμος, αλλά μάλλον σε νοιάζει να έχεις απωθημένη επιθυμία ενάμιση ολόκληρο χρόνο... Διαφορετικά, δεν θα περίμενες να ανεβάσεις εξομολόγηση τώρα ώστε να μας πεις για αυτήν τη "θεσπέσια" γυναίκα, θα την ανέβαζες ενάμιση χρόνο πριν.
Παραδέχομαι και εγώ ότι είναι "τέλεια" · τόσο πολύ, που σε χειραγωγεί απόλυτα και σε έχει κάνει πιόνι της. Μία χαρά σου αρέσει ο ρόλος.
Έλα ξανά εδώ σε ενάμιση χρόνο να μας πεις πού θα βρίσκεται η σχέση σας, αν δεν σε έχει πετάξει σα στυμένη λεμονόκουπα στο μεταξύ.

Δεν έγραψα την εξομολόγηση για να πω για γάμους και τέτοια πράγματα αλλά επειδή ήθελα να περιγράψω το σκηνικό που έγινε σ' εκείνη την εκδήλωση που βρέθηκα μαζί της κι έφερε και τον άλλο.
Αυτή η συνάντηση στην εκδήλωση έγινε μία μέρα πριν απ' όταν έγραψα την εξομολόγηση.
Κατά τ' 'αλλα ίσως δεν γνωρίζεις τι σημαίνει ελεύθερη σχέση.
Δεν σημαίνει απανθρωπιά ούτε πε΄ταγμα του άλλου σαν στυμμένη λεμονόκουπα και πιόνι, αυτά δηλαδή που περιγράφεις εσύ.
Μπορεί κάποιος να βρίσκεται σε σταθερή σχέση και να υποφέρει, πολλά τα παραδείγματα καθημερινά.
Ελεύθερη σχέση δε σημαίνει εφιάλτης.
Σημαίνει ότι δύο άτομα έχουν συναινέσει σε μη αποκλειστικότητα.
Αν και στην περίπτωσή μας εμένα με βλέπει καθημερινά, συχνότερα απ' όλους δηλαδή.
Ούτε με χειραγωγεί ούτε τίποτα.
Επικοινωνούμε όποια στιγμή της ημέρας θέλουμε, από τα χαράματα ως τα ξημερώματα κι είμαστε εκεί ο ένας για την άλλη είτε από κοντά είτε μέσω τηλεφώνου.
Είναι όντως θεσπέσια χωρίς εισαγωγικά όπως έχεις βάλει εσύ.
Ίσως δεν σου είναι αποδεκτή και δεν σου ταιριάζει η ελεύθερη σχέση εσένα προσωπικά αλλά όποιος επιλέγει κάτι τέτοιο δεν σημαίνει πως περνάει άσχημα.
Έχουμε δει πολλούς γάμους και πολλές σχέσεις δήθεν αποκλειστικότητας και την κατάληξή τους.
Με την συγκεκριμένη κοπέλα επικοινωνούμε με ουσιαστικό τρόπο τόσο ψυχικά όσο και σαρκικά.
Χωρίς διάθεση εκδίκησης, πιέσεις και στυμμένες λεμονόκουπες.
Μόνο με πάθος.

@ 5.9.2024/11: 32
Τότε, μάλλον εσύ δεν κατάλαβες αυτά που έγραψα παραπάνω ή δεν γνωρίζεις τί σημαίνει χειραγώγηση... Και ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι δε σε χειραγωγεί.
Ελεύθερη σχέση ξέρω πολύ καλά τί σημαίνει · από τα γραφόμενα όμως βλέπω ότι εσύ δε συμπεριφέρεσαι νορμάλ στα πλαίσια μίας ελεύθερης σχέσης. Διαφορετικά, δεν θα είχες και την επιθυμία που έχεις.
Και θα σου πω επίσης φυλάξου, ειδικά εάν συμφωνήσει στο να παντρευτείτε κάποια στιγμή (όπως έγραψε η Miss Rainbow πιο πάνω).
Με αυτά που μας έχεις γράψει ως τώρα, σε βλέπω να οδηγείσαι κατευθείαν για cuckold (χωρίς εισαγωγικά) που θα διεγείρεται μόνο από τις περιπτύξεις της μέσω της κλειδαρότρυπας και χωρίς καν να συμμετέχει έστω σαν τρίο...
Δεν έχει καμμία σημασία που γράφεις το τί μου αρέσει εμένα, αναλογικά με το τί γνωρίζω από σχέσεις προσωπικά. Δε χρειάζεται απαραίτητα να έχω δοκιμάσει κάτι από πριν ώστε να μπορώ να καταλήξω στο αν μου αρέσει ή να μπορώ να εκφέρω υπεύθυνη γνώμη.
Ούτε χρειάζεται να αυτοπαρηγορείσαι ή να παραμυθιάζεσαι για το είδος της σχέσης σου επειδή δεν είσαι σε θέση να κάνεις κάποια όπως οι περισσότεροι.
Για αυτό στο είπα έμμεσα πριν με το να περιμένουμε να δούμε πού θα βρίσκεστε σε ενάμιση χρόνο από τώρα...
Απλά, δεν ήθελα να σε κακοκαρδίσω.

Είσαι πολύ υπερβολικός.
Εγώ αυτό που έχω να πω -και θα το κλείσω εδώ- είναι ότι κάποιες φορές βλέπεις ή διαβάζεις ανθρώπους που δείχνουν να μην είναι ακραίοι ως προς την απολυτότητά τους, δείχνουν να μην είναι υπερβολικοί και να μην εμμένουν ότι γνωρίζουν αποκλειστικά οι ίδιοι και μόνο το σωστό ειδικά όταν πρόκειται για τη ζωή των άλλων.
Αυτό το λέω για τη φράση σου περί cuckold και περιπτύξεων και τέτοια που βγάζεις και συμπέρασμα από το τι θα διεγείρομαι.
Είσαι πάρα πολύ υπερβολικός και απόλυτος οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσω.
Οτιδήποτε ξεφεύγει από το σταθερό πατριαρχικό στερεότυπο σχέσης το απορρίπτεις και μάλιστα φτάνεις σε σημείο να ισχυρίζεσαι πως ξέρεις ότι δεν λειτουργεί και για τους άλλους επειδή δεν σου αρέσει εσένα.
Όσο για το είδος της σχέσης μου που γράφεις ότι δεν είμαι σε θέση να κάνω κάποια σχέση όπως οι περισσότεροι, το συμπέρασμα που γράφεις δηλαδή, μόνο να γελάσω πικρά μπορώ γι' αυτό σου το συμπέρασμα.
Αν πιστεύεις εσύ βλέποντας τα πράγματα γύρω σου ότι οι σχέσεις που κάνουν οι περισσότεροι είναι ωραίες και λειτουργικές κι όχι απλά ένωση κομπλεξικής κτητικότητας που αρχίζει από γρήγορους χωρισμούς, παράλογες ζήλειες και φτάνει μέχρι την ενδοοικογενειακή βία και τους φόνους που έχουν γίνει καθημερινότητα πια στην κοινωνία αλλά ότι η δική μου ελεύθερη σχέση κατά τ' 'αλλα δείχνει ανικανότητα και παραμύθιασμα και αυτοπαρηγοριά τότε τι να σου πω.
Είσαι τελείως λάθος αλλά δεν πειράζει.
Όσο για το πού θα βρισκόμαστε μετά από ενάμιση χρόνο, θα είμαστε στο ίδιο σημείο με τώρα που έχει περάσει επίσης κάποιος χρόνος.
Τέλος πάντων δεν έχει νόημα.
Έχεις κάποια κολλήματα, δεν πειράζει, το λήγω εδώ.

6.9.2024/03: 55
Όσο και να προσπαθείς να πείσεις για την επιτυχία της δικής σου σχέσης έναντι των άλλων και μάλιστα χρησιμοποιώντας την άσχετη και (αποτυχημένη) καραμέλα της πατριαρχίας, άδικα χτυπιέσαι. Και αποδεικνύεις με αυτό τον τρόπο, ότι εσύ έχεις κόλλημα με τις σχέσεις των πολλών. "Κομπλεξισμός της μειοψηφίας" λέγεται για να σου μεταφέρω και τον τίτλο.
Όπως προηγουμένως, θα επαναλάβω την ευχή για "καλά ξεμπερδέματα" (από το δίχτυ της αράχνης).
Αυτή έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας. Και το έχει, αφότου της φανέρωσες την επιθυμία σου για γάμο. Κάνω μία τελευταία προσπάθεια να στο εξηγήσω :
1) Αυτόματα, την έχεις ανεβάσει σε βάθρο από τότε και το ξέρει. Ενώ στη συνέχεια υποχώρησες, περιοριζόμενος στο είδος της σχέσης που θέλει εκείνη και ΔΕΝ περιλαμβάνει γάμο. Μεγάλο λάθος δικό σου που το γνωστοποίησες και αδυναμία στα μάτια της από τη μεριά σου. Σε έχει "σιγουράκι" έκτοτε και καβάντζα μέχρι να βρει τον επόμενο καλύτερο.
2) Ξέροντας ότι μέχρι και που θα την παντρευόσουν, σου τους γνωρίζει ή σου μιλάει για αυτούς, ώστε να κ***ώνεις για να σε έχει πάντα στο "stand by". Ενώ από τη μεριά της, δεν δίνει δεκάρα από τώρα είτε τους "κρατάς το φανάρι" μόνος σου είτε πας με άλλες 50. Τί τη νοιάζει ; Δεμένο σ' έχει. Για αυτό και δε δίνει μία, πεις/δεν πεις για τις δικές σου περιπέτειες...
3) ...Με τις οποίες πας "όταν δεν είσαστε μαζί για να ξεχνάς την απουσία της" (δικά σου λόγια). Κατ' ανάγκη πας λοιπόν, όπως κάποιος που "πίνει για να ξεχάσει". Ένας άνδρας, που έχει ερωτευτεί μία πολυγαμική γυναίκα.
4) Η ίδια, δεν έχει καμμία παρόμοια ανάγκη. Για μία γυναίκα που ζει με τέτοιον τρόπο, ο γάμος είναι το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί. Αφού τα έχει όλα, τί να τον κάνει. Είτε παραμείνεις στη ζωή της είτε όχι, θα συνεχίσει το ίδιο βιολί. Εξάλλου, μέσα από τις τόσες της γνωριμίες εύκολα μπορεί να βρει αντικαταστάτη σου. Και αν ποτέ παντρευτεί, θα το κάνει με αυτόν που θα της παρέχει τη μεγαλύτερη υλική ασφάλεια. Και με πιο πιθανή κατάληξη, αυτήν που σου έγραψα στην προηγούμενη απάντησή μου.
5) Στο τέλος που γράφεις "αυτή είναι η σχέση που ζω", πραγματικά σε λυπήθηκα.
Για τους λόγους που γράφω στα 3) και 4).
Συμπέρασμα : Όπως πας με τις άλλες "για να ξεχάσεις" , με τον ίδιο τρόπο έγραψες την εξομολόγηση μπας και ξεχάσεις την κατάντια της σχέσης που βρίσκεσαι μπλεγμένος. Και δε μιλώ για τις υπόλοιπες ελεύθερες σχέσεις που μπορεί να είναι μια χαρά, αλλά αποκλειστικά για τη δική σου.
Αυτά από μένα, το λήγω και εγώ εδώ.

Scroll to top icon