ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2024 | 01:51

Απο ηλικιωμένος - > νέος.

10 συνεχόμενα χρόνια βουτηγμένος στα ποτά, τσιγάρα, αυπνίες , στην συνεχόμενη ανεργία και παχυσαρκια ( 137 κιλά ). Ωσπου πριν 6 μήνες εγινε το κλίκ μέσα μου συχτηρισα τον εαυτο ειπα στον εαυτό μου " Δεν μπορει να εισαι νέος ( 43 ετών ειμαι παρεμπιπτόντως) αλλα να ζεις σαν γέρος 90 χρονων" Εκοψα τα τσιγαρα ( ενα τσιγαρο λιγότερο κάθε μέρα ), τα ποτα (μια γουλια λιγότερο κάθε μέρα) γράφτηκα σε γυμναστήριο (στο οποίο έχασα ηδη 30 κιλα). Εργασία δεν βρηκα ακόμη (θα βρω) στέλνω όμως συνέχεια βιογραφικά.
10
 
 
 
 
σχόλια

Η αρχή ήμισυ του παντός, το θέμα είναι ότι άλλαξε το mindset σου, υπάρχουν τόσα πολλά να ζήσεις εκεί έξω κ όλα αυτά ήταν εμπόδια, συνέχισε γιατί ο αγώνας δεν τελείωσε. Μπορεί να μην γίνει στο τέλος όσα θες αλλά θα είσαι περήφανος με τον εαυτό σου που κατάφερες κάποια πράγματα

Μάλλον ανάποδα τα λες. Με τα "ποτά, τσιγάρα, αϋπνίες, συνεχόμενη ανεργία" όχι σαν γέρος 90 χρόνων, αλλά έκανες τη μέση ζωή ενός 25άρη.
Επειδή όμως είσαι 43 και παχύσαρκος, είπες δε σε παίρνει, άρχισες γυμναστική και όπως πας ίσως αρχίσεις να ζεις σύντομα τη ρουτίνα ενός γέρου. Που ακόμα χειρότερα, δεν παίρνει ούτε σύνταξη.
Βέβαια, όλα έχουν να κάνουν με το πόσα λεφτά καβαντζάρεις στην άκρη (για όλα τα παραπάνω που μπορούσες και έκανες πριν 6 μήνες συν το γυμναστήριο τώρα), διαφορετικά μέχρι φυλλάδια στο δρόμο θα μοίραζες και χωρίς να έχεις την πολυτέλεια του χρόνου μέσω βιογραφικών.
Μπράβο για τα κιλά που έχεις χάσει.

Μαλλον εσυ μας τας λες άναποδα σύντεκνε Rocker. Η υπερβολική παχυσαρκία σε κάνει να εισαι δυσκίνητος σαν γέρος πραγμα το οποιο δεν ειναι ο τύπος δεδομένου ότι ειναι νεός 43 ετών.

@ 10.9.2024/11:43
Άλλη φορά να τα γράφω πιο ελληνικά, να κατανοούμαι...
- Ανέφερα εγώ κάπου για δυσκινησία ως προς νέος ή για καταχρήσεις που κάνεις νέος και κόβεις ως περνούν τα χρόνια ;
- Αναφέρει κάπου για δυσκινησία ο εξομολογούμενος ;
- Έχει κάτι να κάνει η δυσκινησία λόγω παχυσαρκίας με τις ηλικίες ;
- Ένας λιγνός 30ρης αλλά που κάνει όλες τις παραπάνω καταχρήσεις σφύζει από καθημερινή ευκινησία ;
- Για ευκινησία και σβελτάδα ξεκίνησε ο εξ γυμναστήριο ή για να χάσει κιλά και να γίνει συνολικά υγιής ;
- Η ευκινησία είναι ο στόχος ή ένα από τα αποτελέσματα ;
Θα μας κουζουλάνεις τελείως ωρέ σύντεκνε ;;

Ασε να κρίνουν αυτοι που μας διαβαζουν το ποιος θα κουζουλάνει ποιόν ( εν ολίγοις το ποιος μιλάει με επιχειρηματα και ποιος όχι)

ΜΠΡΑΒΟ κρατα γερά μ στρατιωτική πειθαρχία τ πρόγραμμα, κόψε φαγητό και ποτά κ καπνό κ εντατική διατροφή και γυμναστική Σε 6 μήνες θα είσαι άλλος άνθρωπος και θα χαίρεσαι τον εαυτό σου ΜΗΝ υποκύψεις σε πειρασμό είναι εύκολο ν σε πάρει η κατηφόρα Να βλέπεις μόνο το στόχο και όλα οκ

Φίλε, ειλικρινά συγχαρητήρια. Έχω βρεθεί κι εγώ στο βούρκο για χρόνια, κι ευτυχώς τα έφερε έτσι η ζωή που κατάφερα μετά από χρόνια να βγω και να στρώσω τη ζωή μου. Είναι δύσκολο τόσο να βάλεις στη ζωή σου μια τάξη, όσο και να συντηρήσεις ό,τι πρόοδο έχεις καταφέρει. Παρόλα αυτά αξίζει τον κόπο, κι έχεις κάνει ήδη το σημαντικότερο, την αρχή. Τα καλύτερα σου εύχομαι.

Scroll to top icon