Το περιβάλλον του εστιατορίου είναι απλό, καθημερινό, τέτοιο που δεν θα σε απασχολήσει με γρίφους προς αποκωδικοποίηση ή διαδικασίες ερμηνείας και προσαρμογής αλλά θα σε αφήσει να χαρείς απερίσπαστος τη νοστιμιά των πιάτων που θα βρεθούν στο τραπέζι σου. Κάτι μεταξύ ιταλικής τρατορίας και ελληνικού μαγειρείου, πασπαλισμένων με μια στάλα σύγχρονου, χαλαρού wine bar. Τα πραγματικά διαμάντια που κρύβει δεν βρίσκονται στη σάλα του Ρις αλλά στην κουζίνα. Εκεί γίνονται πραγματικά θαύματα, καθώς οι γεύσεις που θα δοκιμάσεις μπορούν να αποκαλύψουν και να βγάλουν στην επιφάνεια το umami που κρύβει ο καθένας μέσα του χωρίς να το γνωρίζει.