Το εστιατόριο Αλεξάνδρα κλείνει φέτος είκοσι χρόνια λειτουργίας (σ’ έναν χώρο-στέκι διάσημων από το 1920) και παραμένει πιστό στις αρχές του: σπιτικές συνταγές, προσοχή στις πρώτες ύλες, λογικές τιμές. Η έμφαση στα φρέσκα υλικά κάθε εποχής, όπως και στα σύμβολα της μεσογειακής διατροφής, ψωμί, λάδι, κρασί, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

 

 

 

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Πίτα-βασιλόπιτα, το τυχερό κομμάτι της ζωής που μας αναλογεί

Οι κρεατόπιτες του βασιλιά, υπόσχεση στιγμιαίας ή μακρόσυρτης ευτυχίας

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon