Το εστιατόριο Αλεξάνδρα κλείνει φέτος είκοσι χρόνια λειτουργίας (σ’ έναν χώρο-στέκι διάσημων από το 1920) και παραμένει πιστό στις αρχές του: σπιτικές συνταγές, προσοχή στις πρώτες ύλες, λογικές τιμές. Η έμφαση στα φρέσκα υλικά κάθε εποχής, όπως και στα σύμβολα της μεσογειακής διατροφής, ψωμί, λάδι, κρασί, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

 

 

 

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon