Η Μισέλ Ομπάμα δίνει συμβουλές στη Μέγκαν Μαρκλ

Η Μισέλ Ομπάμα δίνει συμβουλές στη Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
EPA
0

Τις συμβουλές της προς τη Μέγκαν Μαρκλ έδωσε, μέσω συνέντευξης, η Μισέλ Ομπάμα. 

«Όπως και εγώ, είναι πιθανόν η Μέγκαν να μην ονειρεύτηκε ποτέ πως θα ζήσει μια ζωή όπως αυτή», είπε η Μισέλ Ομπάμα στο Good Housekeeping Magazine, αναφέροντας πως η πίεση, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους, είναι μεγάλη. 

«Έτσι, η μεγαλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να πάρει λίγο χρόνο και να μη βιαστεί να κάνει κάτι».

«Πέρασα τους πρώτους μου μήνες στον Λευκό Οίκο κυρίως ανησυχώντας για τις κόρες μου, εξασφαλίζοντας πώς θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν ένα καλό ξεκίνημα στο σχολείο και πώς θα έκαναν νέους φίλους πριν ασχοληθώ με πιο φιλόδοξα πράγματα. Νομίζω πως είναι εντάξει, ή ίσως αρκετά καλό, να το κάνεις αυτό», συνέχισε η Μισέλ Ομπάμα. 

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ πρωτοστάτησε σε μια σειρά από πρωτοβουλίες κατά τα οχτώ της χρόνια στον Λευκό Οίκο και επικεντρώθηκε σε κινήσεις για τη διατροφή και την υγεία των παιδιών. 

Η Μέγκαν έχει ήδη αρχίσει να καταπιάνεται με νέες ασχολίες μαζί με την βασιλική οικογένεια. Ανάμεσα σε αυτές ένα βιβλίο μαγειρικής για τη βοήθεια όσων πλήγηκαν από τη φωτιά στον Πύργο Γκρένφελ. 

Πριν από τον δεσμό της με τον πρίγκιπα Χάρι και κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως ηθοποιού, μιλούσε συχνά δημοσίως για ένα αριθμό σκοπών, ανάμεσά τους και η ενδυνάμωση των γυναικών, ένα πάθος που μοιράζεται με τη Μισέλ Ομπάμα. 

«Αυτό που θα έλεγα είναι πως είναι πως υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να κάνουμε καλό με μια πλατφόρμα όπως αυτή, νομίζω πως η Μέγκαν μπορεί να αυξήσει την επιρροή στους στους άλλους, αλλά και τη δική της ευτυχία, αν κάνει κάτι που συνάδει με την προσωπικότητά της», δήλωσε η κυρία Ομπάμα. 

Παράλληλα δήλωσε πως βρίσκει «μεγάλη ελπίδα» στις νέες γυναίκες σήμερα που βρίσκονται σε τομείς όπως τα μαθηματικά και οι φυσικές επιστήμες. Περιέγραψε αυτές τις γυναίκες ως μια ώθηση προς τα εμπρός.

Η Μισέλ Ομπάμα αυτή την περίοδο προωθεί την αυτοβιογραφία της, που έγινε μέσα σε 15 μέρες το βιβλίο με τις υψηλότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ. 

Η δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να γεννήσει την επόμενη άνοιξη και πρόσφατα ανακοίνωσε πως εκείνη και ο σύζυγός της θα μετακομίσουν στο δικό τους σπίτι.

Mε πληροφορίες από το BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Πολιτισμός / Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Το Σπαθάρειο Μουσείο ιδρύθηκε το 1991 σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και στεγάστηκε αρχικά στην πλατεία Κασταλίας, προτού μεταφερθεί σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου
LIFO NEWSROOM
Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Πολιτισμός / Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Η συντομογραφία του μουσείου, GEM (Grand Egyptian Museum), παραπέμπει και στην αγγλική λέξη "gem", που σημαίνει «πολύτιμος λίθος», τονίζοντας έτσι τη σημασία και τη μοναδικότητα του μουσείου ως ένα «κόσμημα» της αιγυπτιακής πολιτιστικής κληρονομιάς
LIFO NEWSROOM
Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο «Brutalist» του Μπρέιντι Κόρμπετ, η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται «All Shall be Well» και η sui generis ταινία τρόμου «In a Violent Nature» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Κορυφαία διάκριση για την Κατερίνα Ευαγγελάτου από τη Γαλλική Δημοκρατία

Πολιτισμός / Κορυφαία διάκριση για την Κατερίνα Ευαγγελάτου από τη Γαλλική Δημοκρατία

Στη σκηνοθέτιδα και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ο τίτλος του Ιππότη του Τάγματος των Γραμμάτων και των Τεχνών και στον σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαρμαρινό το παράσημο του Αξιωματικού του Τάγματος των Γραμμάτων και των Τεχνών.
LIFO NEWSROOM