Η έγκυος Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει ολόγυμνη στον καθρέφτη: «Νιώθω σαν τον Winnie the Pooh»

Η έγκυος Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει ολόγυμνη στον καθρέφτη: «Νιώθω σαν τον Winnie the Pooh» Facebook Twitter
0

Η έγκυος Έμιλι Ραταϊκόφσκι δημοσίευσε μια γυμνή φωτογραφία της όπου ποζάρει στο μπάνιο, δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλιά της. 

Το διάσημο μοντέλο, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΛάρντ, φωτογραφήθηκε γυμνή, μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της ενώ διανύει τον όγδοο μήνα κύησης. 

«Μερικές φορές αισθάνομαι σαν τον Winnie the Pooh σε ανθρώπινη μορφή, άλλες φορές σαν θεά της γονιμότητα με ζουμερά οπίσθια», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

«Τράβηξα την φωτογραφία μια μέρα που ένιωθα το δεύτερο. Όπως και να έχει, ξέρω πως θα μου λείψει αυτή η κοιλιά αυτές οι κλοτσιές πολύ σύντομα», συνέχισε. 

Η φωτογραφία της γέμισε σχόλια με ευχές, ανάμεσά τους και από διάσημες φίλες της, όπως η Έλενα Κρίστενσεν και η Πόπι Ντελεβίν. 

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την πορεία της εγκυμοσύνης, ενίοτε φορώντας απλά το μαγιό της, όπως έκανε πριν από ένα μήνα.

Με τον παραγωγό ταινιών Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΛάρντ είναι παντρεμένοι από το 2018 και δυο χρόνια μετά τον γάμο τους ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. 

Τον περασμένο Οκτώβριο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω ενός βίντεο στο Instagram σε σκηνοθεσία Λένα Ντάνχαμ, όπου εμφανίζεται γυμνή στο ιατρείο του γυναικολόγου της, στο σπίτι της, στην μπανιέρα, στον καναπέ μαζί με τον σκύλο της, Κολόμπο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Αρχαιολογία & Ιστορία / Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Ο καθηγητής Νικολάι Οβτσάροφ είπε στο BTA ότι αυτοί οι βωμοί αποδεικνύουν πλήρως το γεγονός ότι ο μεγάλος ναός του Διονύσου βρισκόταν στο συγκρότημα
THE LIFO TEAM
Τουρκία: Μινωικό στιλέτο ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναυάγιο στο ακρωτήριο της Χελιδωνίας στη Μικρά Ασία

Αρχαιολογία & Ιστορία / Τουρκία: Μινωικό στιλέτο ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναυάγιο στο ακρωτήριο της Χελιδωνίας στη Μικρά Ασία

Ο υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας το χαρακτήρισε: «μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και στον κόσμο της υποβρύχιας αρχαιολογίας»
THE LIFO TEAM