Καιρός: Βροχές, πτώση θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη

Καιρός: Βροχές και πτώση θερμοκρασίες - Πού θα χιονίσει Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα, Σάββατο. 

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Από το απόγευμα ο καιρός στα δυτικά θα βελτιωθεί. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ, βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα βόρεια.
 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
 

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι στην κεντρική - ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θράκη τις μεσημβρινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα στα κεντρικά και τα ανατολικά 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
 

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές έως το απόγευμα.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
 

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Από το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια οι βροχές θα ενταθούν.

Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί, στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
 

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους το πρωί αυξημένες.

Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, από αργά το απόγευμα βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ


Καιρός: Στα Δωδεκάνησα αρχικά νεφώσεις και από το μεσημέρι σχεδόν αίθριος. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Άνεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νότιοι 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα νοτιοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
 

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί.

Άνεμοι: Αρχικά δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και το απόγευμα πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Ελλάδα / Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα και 40 ημέρες μετά εντοπίστηκε νεκρός σχεδόν 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή που φοιτούσε
LIFO NEWSROOM
Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Ελλάδα / Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Η εξέταση της μάρτυρα από τον εισαγγελέα πήρε ιδιαίτερη τροπή όταν της ζητήθηκαν λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ο διάλογος που ακολούθησε προκάλεσε αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM