Eurovision 2021: Δεν αποσύρεται από τον διαγωνισμό η Βόρεια Μακεδονία

Eurovision 2021: Δεν αποσύρεται από το διαγωνισμό η Βόρεια Μακεδονία Facebook Twitter
eurovision.tv
0

Την παρουσία της Βόρειας Μακεδονίας στo διαγωνισμό της Eurovision 2021, τον οποίο θα εκπροσωπήσει ο καλλιτέχνης Βασίλ Γκαρβανλίεφ, επιβεβαίωσε την Τρίτη η Δημόσια Τηλεόραση (MRT).

Ο Βασίλ Γκαρβανλίεφ θα ερμηνεύσει το κομμάτι «Here I Stand» παρά τις ενστάσεις πως «έλκει καταγωγή και από τη Βουλγαρία» που απορρίφθηκαν.

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της χώρας, είχε ανακοινώσει στο Twitter (στις 16/03), πως έχει συσταθεί επιτροπή που θα εξετάσει αν το τραγούδι αλλά και ο καλλιτέχνης πληρούν τις προδιαγραφές.

Χθες, η MRT ανακοίνωσε : «Η μουσική κερδίζει! Ο Βασίλ θα ερμηνεύσει το "Here I Stand" στο Ρότερνταμ τον επόμενο Μάιο! Ευχαριστούμε όλους εκείνους που τον υποστήριξαν, τις τελευταίες μέρες, κατά τις οποίες η κατάσταση ήταν αβέβαιη».

 

Από την πλευρά του, ο καλλιτέχνης με δική του δημοσίευση στο Twitter ανέφερε: «Τα λέμε στο Ρότερνταμ! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη, την υποστήριξη και τη θετική ενέργεια. Η αγάπη κερδίζει πάντα και η μουσική αγγίζει τις ψυχές».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM