Γαλλία: Πλατφόρμα delivery έκανε πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά σχεδόν κανείς δεν γέλασε

Γαλλία: Πλατφόρμα delivery έκανε πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά κανείς δεν γέλασε Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα delivery στη Γαλλία έχει έναν χρόνο μπροστά της για να σκεφτεί ένα καλύτερο πρωταπριλιάτικο αστείο. Γιατί με αυτό που έκανε φέτος στη Γαλλία δεν γέλασε σχεδόν κανείς.

 

Η πλατφόρμα Deliveroo έστειλε σε χιλιάδες πελάτες της ψεύτικους λογαριασμούς άνω των 450 ευρώ για παραγγελία πίτσας, την 1η Απριλίου.

 

Οι ψεύτικοι λογαριασμοί περιελάμβαναν το μικρό όνομα του πελάτη, με το σχόλιο «εξαιρετική επιλογή», ενώ για την τεράστια παραγγελία τους επιβράβευε με 50 φακελάκια σος. Αρκετοί ήταν αυτοί που στράφηκαν στα social media για να εκφράσουν την οργή τους.

 

Λίγο αργότερα, η πλατφόρμα ενημέρωσε τους πελάτες της μέσω Twitter και με email ότι δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό. «Επιβεβαιώνουμε ότι ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο. Μπορείτε να απολαύσετε τη βραδιά παραγγέλνοντας την πίτσα της επιλογή σας», ανέφερε η εταιρεία.

 

Όμως, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που το θεώρησαν αστείο. Ένας από τους πελάτες της πλατφόρμας έγραψε στο Twitter ότι παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό, όταν είδε τον «λογαριασμό» των 466 ευρώ για 38 πίτσες.

 

 

Άλλοι ανέφεραν ότι έσπευσαν να επικοινωνήσουν με τις τράπεζές τους, προκειμένου να μπλοκάρουν οποιαδήποτε πληρωμή.

 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM