Επικό σχόλιο Ζβέρεφ: «Το καταλάβαμε, πέρασε ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά»

Επικό σχόλιο Ζβέρεφ: «Το καταλάβαμε, πέρασε ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά» Facebook Twitter
Ο Γερμανός τενίστας και «χρυσός Ολυμπιονίκης», Αλεξάντερ Σβέρεφ. EPA/MAST IRHAM
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στα ημιτελικά του Western & Southern Open στο Σινσενάτι, όπου θα αντιμετωπίσει την «χρυσό» Ολυμπιονίκη, Αλεξάντερ Σβέρεφ.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης του Αλεξάντερ Ζβέρεφ απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ ανακοινώθηκε ότι ο 23χρονος Έλληνας τενίστας είχε ήδη προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο 24χρονος Γερμανός και Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης αντέδρασε στην ανακοίνωση με ένα επικό σχόλιο, προκαλώντας τα γέλια του κοινού και του αντιπάλου του: «Το καταλάβαμε, πέρασε ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά». 

«Οι αγώνες δεν θα γίνουν ευκολότεροι. Νομίζω ότι ο Στέφανος βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα αυτή τη στιγμή και ανυπομονεί να παίξει και αυτόν τον αγώνα επειδή είμαστε μπροστά του US Open. Θα πρέπει να παίζουμε το καλύτερο τένις και νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό για όλους μας», σχολίασε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά τη λήξη του αγώνα.

«Όταν βρίσκεσαι στα ημιτελικά ενός Masters, παίζεις το καλύτερο τένις. Απλώς νιώθω ότι όταν παίζω στα καλύτερά μου, μπορώ να ανταγωνιστώ και να νικήσω οποιονδήποτε. Αλλά νομίζω ότι και ο Στέφανος αισθάνεται το ίδιο. Ο καλύτερος παίκτης θα κερδίσει αύριο και ανυπομονώ γι' αυτό», πρόσθεσε.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM