VENDETTA

VENDETTA Facebook Twitter
0

Δύο άνδρες, μία γυναίκα... Μία VΕNDETTA που διαρκεί αιώνες. Ποιος θα κερδίσει τελικά? Ποιος θα επιζήσει?

Από το καρναβάλι της Βενετίας στο διάσημο COTTON CLUB του Μεσοπολέμου, και από τα βερολινέζικα καμπαρέ στα εντυπωσιακά flamenco της Ανδαλουσίας, με μια στάση φυσικά για samba στη Βραζιλία, η VENDETTA αυτή θα κάνει το γύρο του κόσμου σε μία νύχτα!

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα απαιτητική παραγωγή της Royal Ventus Entertainment που θα περιλαμβάνει ζωντανή ορχήστρα, χορευτές, ζογκλέρ, αλλά και πολλά στοιχεία έκπληξη που θα φιλοδοξούν να χαρίσουν στο θέαμα την αίγλη αντίστοιχων παραστάσεων του εξωτερικού.

Στο πλάϊ της Νίνας Λοτσάρη ο αγαπημένος της παρτενέρ Παναγιώτης Πετράκης αλλά και ο "3ος άνθρωπος" που θα μπει ανάμεσά τους, ο Κωσταντίνος Καζάκος.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και  Κυριακή τώρα και η Πέμπτη προστίθεται λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού στην πιο χορευτική και μελωδική vendetta της πόλης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ