Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι το πρόσωπο του οίκου Balenciaga αλλά σε πολλούς θύμισε «ιερέα»

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι το πρόσωπο του οίκου Balenciaga και σε πολλούς θύμισε «ιερέα» Facebook Twitter
0

Ο οίκος Balenciaga κυκλοφόρησε νέα διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνιστή ξανά τον Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής και ο γαλλικός οίκος μόδας δημοσίευσαν την ίδια ακριβώς φωτογραφία στο Instagram, με την πόζα του Τζάστιν Μπίμπερ και τη λεζάντα «Είναι μόδα, αγάπη»

Ο 27χρονος σταρ πόζαρε με ένα μακρύ μαύρο πανωφόρι, μαύρες μπότες με χοντρή σόλα και ένα κολιέ με κλειδιά περασμένο στο λαιμό, ωστόσο πολλοί φανς σχολίασαν πως περισσότερο μοιάζει με ιερέα παρά με ποπ είδωλο. 

«Πατέρα Μπιμπς», σχολίασε κάποιος χρήστης, ενώ άλλος έγραψε, «Δραπέτευσε από το μοναστήρι» με τα περισσότερα σχόλια να κινούνται σε παρόμοιο ύφος. 

Να σημειωθεί πως νωρίτερα μες στην εβδομάδα, ο οίκος Balenciaga διέγραψε όλες τις φωτογραφίες από το Instagram, προφανώς για να κεντρίσει το ενδιαφέρον ενόψει της νέας καμπάνιας. 

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Τζάστιν Μπίμπερ έκανε το ντεμπούτο του με τον οίκο Balenciaga αλλά με εντελώς διαφορετικό look τότε, πιο κοντά στο χαρακτηριστικό streetwear στιλ του- φόρμες, αθλητικά και ένα oversized, δερμάτινο τζάκετ μαζί με την νέα διάσημη τσάντα «City». 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι το πρόσωπο του οίκου Balenciaga και σε πολλούς θύμισε «ιερέα» Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Διεθνή / «Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Οι διαφημίσεις παιχνιδιών για κινητά φαίνεται να χρησιμοποιούν θέματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, εξευτελισμού και μισογυνισμού για να προωθήσουν τα downloads
LIFO NEWSROOM
«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM