«Άκουσα ένα νιάου»- Βρήκε σώο τον γάτο του στα συντρίμμια, 9 ημέρες μετά τον ανεμοστρόβιλο

«Άκουσα ένα νιάου»- Βρήκε σώο τον γάτο του στα συντρίμμια, 9 ημέρες μετά τον ανεμοστρόβιλο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Εννέα ημέρες αφού ο ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε την επιχείρησή του στο Μέιφιλντ του Κεντάκι, ο Σόνι Γκίμπσον βρήκε τον γάτο του, σώο, στα συντρίμμια. 

Ο άνδρας στεκόταν στα χαλάσματα της τριώροφης επιχείρησής του, όταν άκουσε ένα αχνό νιαούρισμα. Αμέσως αναπτερώθηκαν οι ελπίδες του ότι ήταν ζωντανός ο Μάντιξ, ο γάτος του γραφείου που δεν είχε δει από τη στιγμή που «χτύπησε» ο ανεμοστρόβιλος. 

Ο μαύρος γάτος λάτρευε να «υποδέχεται» τους επισκέπτες, αλλά ο Γκίμπσον προσπαθούσε για μέρες να τον βρει και τελικά είχε χάσει όλες τις ελπίδες του. «Δεν ξέρω πώς οτιδήποτε θα μπορούσε να είχε επιζήσει όχι μόνο από τον ανεμοστρόβιλο αλλά και από την καταστροφή που προκάλεσε», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Όμως, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ο Γκίμπσον άκουσε έναν ήχο από τα συντρίμμια. «Νόμισα ότι άκουσα ένα νιάου και πίστεψα ότι μου παίζει παιχνίδια το μυαλό μου. Οπότε φώναξα το όνομά του και νιαούρισε ξανά», υπέγραψε ο άνδρας μιλώντας στο Associated Press. 

Αδυνατώντας να εντοπίσει το σημείο από το οποίο προερχόταν ο πνιχτός ήχος, ο Γκίμπσον ζήτησε από εργαζόμενους να τον βοηθήσουν στην έρευνα. Λίγο αργότερα, βρήκαν τον Μάντιξ σε μία τρύπα κάτω από τα χαλάσματα. 

«Ήταν απλά απίστευτο το συναίσθημα όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου. Αν οι γάτες έχουν πράγματι εννιά ζωές, πιθανότατα χρησιμοποίησε τις οχτώ από αυτές σε αυτές τις εννέα ημέρες», δήλωσε. 

Ο γάτος ήταν πεινασμένος και διψασμένος, αλλά σώος. Ο Γκίμπσον τον πήρε σπίτι του, όπου πλέον ο Μάντιξ θα ζήσει την υπόλοιπη ζωή του. Τώρα, η ιστορία του γάτου που επέζησε έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στο Μέιφιλντ, όπου ο ανεμοστρόβιλος προκάλεσε τεράστιες καταστροφές. «Αν φτιάξει τη διάθεση ενός ανθρώπου, τότε ο Μάντιξ εκπλήρωσε τον σκοπό του σε αυτό τον πλανήτη», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Διεθνή / Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Η πρόσφατη συμφιλίωση της Madonna με τον Έλτον Τζον έβαλε τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη, αλλά στον κόσμο της μουσικής πολλές ακόμη «κόντρες» δεν έχουν επιλυθεί
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική βιβλιοθήκη - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για ρατσισμό, φεμινισμό και το Ολοκαύτωμα

Διεθνή / ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Η αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» ήταν ένας από τους 381 τίτλους που αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο «εξάλειψης της DEI»
LIFO NEWSROOM
Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Διεθνή / Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Σε εξέλιξη οι έρευνες της δικαστικής αστυνομίας για τις απειλές εναντίον της Μπενεντίκτ ντε Περθουί που αποφάσισε τον 5ετή αποκλεισμό της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική
LIFO NEWSROOM
Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Διεθνή / Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου υποστήριξε ότι η δουλειά του του παρείχε τα ίδια οφέλη με τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες, αλλά το δικαστήριο στις Βρυξέλλες διαφώνησε
LIFO NEWSROOM