Αυστραλία: Ακυρώθηκε η βίζα Τσέχας τενίστριας - Είχε ταξιδέψει με άδεια εξαίρεσης από το εμβόλιο

Αυστραλία: Ακυρώθηκε η βίζα Τσέχας τενίστριας - Είχε ταξιδέψει με άδεια εξαίρεσης από το εμβόλιο Facebook Twitter
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.
0

Η βίζα μιας Τσέχας τενίστριας που βρισκόταν στην Αυστραλία για τη συμμετοχή της στο Όπεν ακυρώθηκε από τις αρμόδιες αρχές καθώς εισήλθε στη χώρα τον περασμένο μήνα με εξαίρεση εμβολίου, επειδή είχε πρόσφατα προσβληθεί και αναρρώσει από τον κορωνοϊό.

Ο λόγος για τη Ρενάτα Βοράτσοβα η οποία βρίσκεται πλέον στο ίδιο ξενοδοχείο καραντίνας με τον κορυφαίο Σέρβο τενίστα, Νόβακ Τζόκοβιτς του οποίου η βίζα επίσης ακυρώθηκε καθώς υπήρξε πρόβλημα με την εξαίρεση χορήγησης εμβολίου για να εισέλθει στην Αυστραλία. 

Κυβερνητική πηγή, ανέφερε ότι η Βοράτσοβα ενημερώθηκε από τις αρχές ότι πρέπει σύντομα να εγκαταλείψει τη χώρα, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές εάν σκοπεύει να αμφισβητήσει την απόφαση.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τσέχα τενίστρια Ρενάτα Βοράτσοβα βρίσκεται στον ίδιο χώρο κράτησης με τον Τζόκοβιτς, μαζί με αρκετούς άλλους παίκτες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το τσεχικό υπουργείο Εξωτερικών. «Υποβάλαμε μέσω της πρεσβείας μας στην Καμπέρα ένα σημείωμα διαμαρτυρίας και ζητάμε εξηγήσεις για την κατάσταση». 

Η Βοράτσοβα έκανε το ντεμπούτο της σε γκραν σλαμ στο του 2002 στη Νέα Υόρκη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 81η θέση παγκοσμίως. 

Με πληροφορίες από ABC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM