Νεκρή 29χρονη ομογενής από την Τήλο- Την μαχαίρωσε ο πρώην σύζυγός της στο σπίτι τους

Νεκρή 29χρονη ομογενής από την Τήλο- Την μαχαίρωσε ο πρώην σύζυγός της στο σπίτι τους Facebook Twitter
Η 29χρονη Ειρήνη με την 17 μηνών κόρη της, Αλέσια, που απέκτησε στο γάμο της με τον 34χρονο, με τον οποίο ήταν σε διάσταση τελευταία.
0

Θύμα του πρώην συζύγου της έπεσε η 29χρονη Ειρήνη Σπαντοπανάγου στο Λονγκ Άϊλαντ, καθώς την δολοφόνησε μέσα στο σπίτι που ζούσε με την 17 μηνών κόρη τους, Αλέσια.

Την 29χρονη Ελληνοαμερικανίδα Ειρήνης Σπαντοπανάγου (Irene Spantopanagos), με καταγωγή από την Τήλο, σκότωσε ο πρώην σύζυγος της, ο οποίος την μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι που ζούσε με την 17 μηνών κόρη τους, στην περιοχή Μασαπίκουα του Λονγκ Άϊλαντ.

H 29χρονη ήταν σε διάσταση με τον 34χρονο σύζυγό της το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την «Δημοκρατική».

Στα social media κυκλοφορεί βίντεο από κάμερα ασφαλείας διπλανού σπιτιού στο οποίο φέρεται να ακούγονται οι εκκλήσεις της 29χρονης για βοήθεια, κατά την στιγμή της επίθεσης από τον 34χρονο πρώην σύζυγό της.

Στο ίδιο βίντεο ακούγονται και οι φωνές μιας 22χρονης, την οποία επίσης τραυμάτισε ο Vincent Maiolica, και όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης υπήρξε σύντροφός του, μετά το τέλος του γάμου του με την Ειρήνη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 29χρονη δολοφονήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, περίπου στις 19:00, όταν ο 34χρονος πρώην σύντροφος της άρχισε να μαχαιρώνει την ίδια και την 22χρονη, η οποία επίσης βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Ο 34χρονος φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα την Ειρήνη και να τραυμάτισε σοβαρά την 22χρονη, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Νεκρή 29χρονη ομογενής από την Τήλο- Την μαχαίρωσε ο πρώην σύζυγός της στο σπίτι τους Facebook Twitter
Ο 34χρονος δράστης κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων που ο ίδιος προκάλεσε στον εαυτό του.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, γείτονες που άκουσαν τις δύο γυναίκες να καλούν σε βοήθεια, ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έφτασε με άνδρες των πρώτων βοηθειών, εντοπίζοντας αιμόφυρτους και τους τρεις- τις δύο γυναίκες και τον δράστη.

Αμέσως μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου η 29χρονη Ειρήνη κατέληξε την επόμενη ημέρα, καθώς και ο 34χρονος συνεπεία των τραυμάτων που ο ίδιος προκάλεσε στον εαυτό του. Η 22χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Νεκρή 29χρονη ομογενής από την Τήλο- Την μαχαίρωσε ο πρώην σύζυγός της στο σπίτι τους Facebook Twitter
Την δολοφόνησε 17 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Όπως δήλωσε στη «Δημοκρατική» η δήμαρχος της Τήλου Μαρία Καμμά η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία της Ειρήνης Σπαντοπανάγου, την οποία θυμούνται οι κάτοικοι ως μικρό παιδί να επισκέπτεται τακτικά το νησί με τους γονείς της.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανήλικος Παλαιστίνιος πέθανε από την πείνα σε ισραηλινή φυλακή - Δεν του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες

Διεθνή / Ανήλικος Παλαιστίνιος πέθανε σε ισραηλινή φυλακή - Υποσιτισμό και κακουχίες, έδειξε η νεκροψία

Ο 17χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο γιατί έριξε πέτρες σε Ισραηλινούς στρατιώτες, κρατούνταν για πάνω από έξι μήνες χωρίς να του έχει απαγγελθεί καν κατηγορία
LIFO NEWSROOM
Απολύθηκαν εν μέσω κρίσης: Εργαζόμενοι της USAID απομακρύνθηκαν ενώ προσέφεραν βοήθεια στη σεισμόπληκτη Μιανμάρ

Διεθνή / USAID: Στελέχη πρώτης γραμμής απολύθηκαν ενώ βρίσκονταν στο πεδίο, στη σεισμόπληκτη Μιανμάρ

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα συνεχίσουν να είναι ο κύριος πάροχος ανθρωπιστικής βοήθειας παγκοσμίως, ζητώντας από άλλα κράτη να εντείνουν τις προσπάθειές τους
LIFO NEWSROOM
Κινδυνεύει να κλείσει την επιχείρησή της η ζωγράφος του «χειρότερου πορτρέτου του Τραμπ»

Διεθνή / Κινδυνεύει να κλείσει την επιχείρησή της η ζωγράφος του «χειρότερου πορτρέτου του Τραμπ»

Η Σάρα Μπόρντμαν, η καλλιτέχνιδα πίσω από το επίσημο πορτρέτο του Ντόναλντ Τραμπ το οποίο ο πρόεδρος χαρακτήρισε ως «πραγματικά το χειρότερο», λέει ότι οι έντονες αρνητικές αντιδράσεις που έγιναν viral έθεσαν σε κίνδυνο την 41χρονη επιχείρησή της
LIFO NEWSROOM
Δασμοί Τραμπ: Πώς οι ΗΠΑ πυροβολούν τα πόδια τους

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: Πώς οι ΗΠΑ πυροβολούν τα πόδια τους

Σύμφωνα με τις αγορές όλες οι οικονομίες θα πληγούν σε έναν ορατό χρονικό ορίζοντα από τους δασμούς Τραμπ, αλλά μεγαλύτερο θύμα θα είναι η ίδια η αμερικανική οικονομία, η οποία κινδυνεύει με ύφεση από έναν παγκόσμιο εμπορικό πόλεμο
LIFO NEWSROOM