KENNY CARPENTER & GUESTS @GALAXY BAR HILTON 07/07/2012

KENNY CARPENTER & GUESTS @GALAXY BAR HILTON 07/07/2012 Facebook Twitter
0
SATURDAY 7 JULY 2012
GALAXY BAR HILTON & MAJESTIC
present
KENNY CARPENTER (LEGENDARY DJ OF STUDIO 54 N.Y)
DJ PASCAL - ROOTS IN DEEP - KD
Το Galaxy Bar σε συνεργασία με το Majestic παρουσιάζει έναν από τους πλέον αγαπημένους D.j's & παραγωγούς της Dance σκηνής, τον Kenny Carpenter (Studio 54 N.Y)
Έναν σημαντικό καλλιτέχνη, με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα club του κόσμου και με μεγάλη δισκογραφία κ ιστορία, που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και παίζει σε χώρες όπως η Ελβετία, η Γερμανία, η Νορβηγία, ο Καναδάς, η Αυστρία, Χόνγκ Κόνγκ...
O Kenny Carpenter θεωρείται απ' τους συνάδελφούς τους ως ένας απ' τους "πατέρες" της Dance μουσικής που έγραψε ιστορία στα Deck των Studio 54, Loft, Galaxy 21, Inferno, Bond International Casino και Ministry of Sound, ανεβάζει τα ντεσιμπέλ της Aθηναϊκής διασκέδασης στο Galaxy bar του ξενοδοχείου Hilton Athens.
Η αφοσίωση και η γενναιότητα του Kenny στον τρόπο δουλειάς του έχει επιτρέψει να παραμείνει σύγχρονος και διαχρονικός, η πνευματική ερμηνεία του ρυθμού και η ακόρεστη δίψα για μουσική είναι η κινητήριος δύναμη πίσω απ' τη μακροζωία του στη μουσική βιομηχανία.
Μαζί του και μία φοβερή ομάδα από Έλληνες διακεκριμένους dj's: οι Dj Pascal, Roots In Deep (Dj Dennis & Don Juan), KD για να συνθέσουν μαζί από τα dexx του Galaxy bar το πιο hot καλοκαιρινό house soundtrack!


www.hiltonathens.gr
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ