Ρολάν Γκαρός: Στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς, έπειτα από μάχη τεσσάρων ωρών

Ρολάν Γκαρός: Στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς, έπειτα από μάχη τεσσάρων ωρών Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό Ρολάν Γκαρός μόνο εύκολη δεν είναι μέχρι στιγμής, αλλά ο Έλληνας τενίστας πετυχαίνει τα αποτελέσματα που θέλει και έφτασε πλέον στον τρίτο γύρο. 

Δύο ημέρες μετά την ανατροπή κόντρα στον Λορέντσο Μουζέτι, σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς άντεξε απέναντι στον Ζντένεκ Κόλαρ για να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τη συνέχεια με 6-3, 7-6, 6-7, 7-6. 

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας χρειάστηκε 4 ώρες και 6 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Τσέχου αντιπάλου του, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός» στο Ρολάν Γκαρός, τουρνουά στο οποίο πέρυσι έφτασε στον τελικό. Μέχρι στιγμής, ο Τσιτσιπάς έχει περάσει σχεδόν οχτώ ώρες στο κορτ στα δύο πρώτα ματς του στο Ρολάν Γκαρός. 

«Με τρέλανε, ήταν πραγματικά εκνευριστικό», είπε για την προσπάθεια του Κόλαρ, που την χαρακτήρισε απίστευτη. Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά- το Σάββατο- θα είναι ο Μίκαελ Ίμερ, ο οποίος απέκλεισε τον Νταν Έβανς με 6-3, 3-6, 6-2, 6-4. Ο Έλληνας τενίστας έχει κερδίσει τον Σουηδό και τις τρεις φορές που τον έχει αντιμετωπίσει. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM