Εταιρεία δίνει 2.000 δολάρια για να «φιλοξενήσετε» 100 κατσαρίδες στο σπίτι σας

Εταιρεία δίνει 2.000 δολάρια για να «φιλοξενήσετε» 100 κατσαρίδες στο σπίτι σας Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Μια εταιρεία απεντόμωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει μια μοναδική προσφορά για όσους θέλουν να βγάλουν λεφτά. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να «φιλοξενήσουν» μερικές κατσαρίδες στο σπίτι τους για ένα μήνα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «Pest Informer», στόχος είναι να βρεθούν οι ιδιοκτήτες πέντε έως επτά σπιτιών οι οποίοι είναι πρόθυμοι να λάβουν 2.000 δολάρια σε αντάλλαγμα της απελευθέρωσης περίπου 100 κατσαρίδων στον προσωπικό τους χώρο.

Αφού δεχτούν, η εταιρεία με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα θα πραγματοποιήσει μια μελέτη, δοκιμάζοντας νέες τεχνικές καταπολέμησης των παρασίτων.

«Έχουμε πάνω από 20 χρόνια στον κλάδο [...] επομένως γνωρίζουμε ένα ή δύο πράγματα για την απαλλαγή από τα παράσιτα», έγραψε η εταιρεία στον ιστότοπό της. «Τούτου λεχθέντος, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, πάντα αναζητούμε τους νεότερους και καλύτερους τρόπους για να απαλλαγούμε από παράσιτα (συγκεκριμένα τις κατσαρίδες)».

Πέρα από την απελευθέρωση των κατσαρίδων στο σπίτι, η εταιρεία ζητά επίσης να κινηματογραφήσει τις πρακτικές απεντόμωσης που θα πραγματοποιηθούν. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε μητέρα και αδελφό του 8χρονου κοριτσιού που εντοπίστηκε νεκρό

Διεθνή / Τουρκία: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε μητέρα και αδελφό της 8χρονης Ναρίν που εντοπίστηκε νεκρή

Η Ναρίν εξαφανίστηκε στις 21 Αυγούστου από το χωριό της, περίπου 10 χιλιόμετρα νότια του Ντιγιάρμπακιρ. Το πτώμα της βρέθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου, μέσα σε έναν σάκο, δίπλα σε ρέμα, καλυμμένο με πέτρες
LIFO NEWSROOM
«Η Γη μοιάζει πραγματικά με έναν τέλειο κόσμο»: Επιτυχής ο πρώτος ιδιωτικός διαστημικός περίπατος

Διεθνή / «Η Γη μοιάζει πραγματικά με έναν τέλειο κόσμο»: Επιτυχής ο πρώτος ιδιωτικός διαστημικός περίπατος

Οι διαστημικοί περίπατοι είναι από τα πιο δύσκολα εγχειρήματα στο Διάστημα, γεγονός που καθιστά το κατόρθωμα μιας ιδιωτικής εταιρείας ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία των διαστημικών ταξιδιών
LIFO NEWSROOM