Ο σχεδόν 4χρονος Έλμο από το «Sesame Street» εμβολιάστηκε - «Ένιωσα ένα τσιμπηματάκι, αλλά οκ»

Ο σχεδόν 4χρονος Έλμο από το «Sesame Street» εμβολιάστηκε - «Ένιωσα ένα τσιμπηματάκι, αλλά οκ» Facebook Twitter
0

Ο πρωταγωνιστής της παιδικής τηλεοπτικής σειράς «Sesame Street» Έλμο 3,5 ετών έκανε το εμβόλιο κατά της COVID-19, σύμφωνα με τον μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό οργανισμό που έχει την παραγωγή του σόου, «Sesame Workshop».

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε με τον μπαμπά του για τη στιγμή του εμβολίου. «Ένιωσα ένα μικρό τσίμπημα, αλλά ήταν εντάξει», παραδέχθηκε ο Έλμο.

Από την μεριά του ο μπαμπάς του Έλμο έκανε πολλές ερωτήσεις στον παιδίατρο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι οι εμβολιασμοί είναι ασφαλείς και αποτελεσματικοί για τα παιδιά.

«Είναι η σωστή απόφαση;» Μίλησα με τον παιδίατρό μας για να μπορέσω να κάνω τη σωστή επιλογή», είπε ο μπαμπάς Louie. «Έμαθα ότι ο εμβολιασμός του Έλμο είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον, για τους φίλους μας, τους γείτονές μας για να απολαμβάνουν τα πράγματα που αγαπούν».

Να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού κατά της covid-19 για τα παιδιά κάτω των 5 ετών, - περίπου 18 εκατομμύρια - σύμφωνα με τo ΑP.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM