Παρίσι: Ένα 12χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό και δεμένο μέσα σε βαλίτσα

Παρίσι: Ένα 12χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα - Σε εξέλιξη έρευνα Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Έρευνα για τη δολοφονία ενός κοριτσιού 12 ετών ξεκίνησαν οι γαλλικές αρχές μετά τον εντοπισμό του θύματος μέσα σε βαλίτσα στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ξεκινήσει νεκροψία της σορού του θύματος ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ότι το κεφάλι του παιδιού είχε σχεδόν κοπεί, το σώμα έχει χαραχτεί ενώ τα χέρια και τα πόδια είναι δεμένα. 

Οι εισαγγελείς λένε ότι η βαλίτσα ανακαλύφθηκε το βράδυ της Παρασκευής κάτω από κτίριο στο 19ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας. Τέσσερα άτομα φέρονται να έχουν τεθεί υπό κράτηση μέχρι αυτή τη στιγμή.

Με βάση πηγή που παρακολουθεί την κατάσταση, ο πατέρας του κοριτσιού φέρεται να άρχισε να ανησυχεί αφού δεν επέστρεψε στο σπίτι το παιδί από το σχολείο το απόγευμα της Παρασκευής. Ειδοποίησε τη σύζυγό του, η οποία πήγε στην αστυνομία για να δηλώσει ότι το παιδί τους αγνοείται.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια του θανάτου.

Με πληροφορίες από Radio France Internationale

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM