Ματέο Μεσίνα Ντενάρο: Εντοπίστηκε και το δεύτερο κρησφύγετο του αρχιμαφιόζου της Κόζα Νόστρα

Ματέο Μεσίνα Ντενάρο: Εντοp;iστηκε και δεύτερο κρησφύγετο του αρχιμαφιόζου Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

To δεύτερο κρησφύγετο του αρχηγού της Κόζα Νόστρα, Ματέο Μεσίνα Ντενάρο, εντόπισε σήμερα η Ιταλική Οικονομική Αστυνομία.

Η έφοδος των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για «καταφύγιο έκτακτης ανάγκης», σε ισόγειο πολυκατοικίας του χωριού Καμπομπέλο της Σικελίας.

Εκεί βρίσκεται και το πρώτο κρησφύγετο που οι καραμπινιέροι εντόπισαν λίγες ώρες μετά την σύλληψη του αρχιμαφιόζου, την περασμένη Δευτέρα στο Παλέρμο της Σικελίας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι εισαγγελικές αρχές συνεχίζουν να ελέγχουν τα δυο κινητά, τον υπολογιστή και μια ατζέντα που κατασχέθηκαν στον Μεσίνα Ντενάρο, όπως και τις μετακινήσεις που α αρχηγός της σικελικής μαφίας πραγματοποιούσε με ΙΧ αυτοκίνητο Alfa Romeo.

Η εισαγγελία του Παλέρμο, τέλος, απέστειλε κλήση σε απολογία και στον ογκολόγο Φιλίππο Τζερίλι, ο οποίος είχε υποβάλει τον «νονό των νονών» σε τεστ dna, αναγκαίο για την χημειοθεραπεία στην οποία θα έπρεπε να υποβληθεί σύντομα, μετά την διάγνωση καρκίνου στο κόλον.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διεθνή / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 78 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
LIFO NEWSROOM