Τζέρεμι Ρένερ: Έσπασε πάνω από 30 οστά στο ατύχημα με το εκχιονιστικό - «Τα κόκκαλα δυναμώνουν, όπως και η αγάπη»

Τζέρεμι Ρένερ: Έσπασε πάνω από 30 οστά στο ατύχημα με το εκχιονιστικό - «Τα κόκκαλα δυναμώνουν, όπως και η αγάπη» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Τουλάχιστον 30 οστά έσπασε στο ατύχημα που τον καθήλωσε στο νοσοκομείο ο σταρ των Avengers, Τζέρεμι Ρένερ

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με μία ανάρτησή του στο Instagram που συνοδεύει με φωτογραφία όπου φαίνεται να κάνει ασκήσεις αποκατάστασης. 

«Πρωινές προπονήσεις, όλες οι αποφάσεις αυτής της νέας χρονιάς άλλαξαν...» έγραψε ο ηθοποιός, ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά του και τον ίδιο. 

«Αυτά τα 30 και πλέον σπασμένα οστά θα δέσουν, θα δυναμώσουν, όπως ακριβώς δυναμώνει η αγάπη και οι δεσμοί με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευχές σε όλους σας» κατέληξε ο ίδιος. 

Ο Ρένερ γιόρτασε τα 52α γενέθλιά του στο νοσοκομείο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε οδηγώντας εκχιονιστικό, στην προσπάθειά του να καθαρίσει δρόμο κοντά στο σπίτι του, στη Νεβάδα. 

Ο δις υποψήφιος για Όσκαρ φαίνεται ότι είχε στο σπίτι του εκχιονιστικά αλλά και πυροσβεστικά για να ενισχύσει τις προσπάθειες του δήμου σε έκτακτες ανάγκες.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός κυρίως από τους ρόλους τους στις ταινίες Avengers, υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Σαμ Μαστ. 

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία και νοσηλεύτηκε για μέρες στην Εντατική

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM