Αγγλία: Βρέθηκε νεκρή μέσα σε ποτάμι η 45χρονη που αγνοούνταν 24 ημέρες

Nicola Bulley identified as body recovered from Lancashire river Facebook Twitter
0

Τέλος στις έρευνες για τον εντοπισμό της Nicola Bulley στο Λανκασάιρ της Αγγλίας, με την επιβεβαίωση πως η σορός που βρέθηκε σε ποτάμι της περιοχής ανήκει στην εξαφανισθείσα. 

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως πρόκειται πράγματι για τη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί πριν από 24 ημέρες, ενώ έκανε βόλτα τον σκύλο της. 

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, ο βοηθός του αστυνομικού διευθυντή Peter Lawson δήλωσε: «Δυστυχώς, είμαστε πλέον σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι χθες ανασύραμε τη Nicola Bulley από τον ποταμό Wyre». 

«Η οικογένεια της Nicola έχει ενημερωθεί και είναι φυσικά συντετριμμένη. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους αυτή τη στιγμή, καθώς και με όλους τους αγαπημένους της και την ευρύτερη κοινότητα» συμπλήρωσε. 

Η σορός θα μεταφερθεί στα ιατροδικαστικά γραφεία όπου θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή ώστε να διαλευκανθεί η αιτία του θανάτου της. 

Στο σημείο είχε στηθεί επιχείρηση μεγάλης κλίμακας, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί εν ζωή η 45χρονη αγνοουμένη μητέρα δύο παιδιών, αλλά η τελική έκβαση της υπόθεσης δεν δικαίωσε τις ελπίδες.

Η οικογένειά της αντέδρασε στην είδηση αναφέροντας πως δεν θα ξεχαστεί ποτέ. «Εκείνη έκανε τις ζωές μας μοναδικές και τίποτα δεν θα ρίξει καμία σκία σε αυτό» αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωση, που αναγνώστηκε από τις Αρχές.

Παράλληλα, η οικογένεια επέκρινε μερίδα του Τύπου αλλά και πολίτες που άφηναν να εννοηθεί πως ο σύζυγός της είχε κάποια ανάμειξη στην εξαφάνισή της. 

«Μας λυπεί που μία μέρα θα πρέπει να εξηγήσουμε στις κόρες της πως ο Τύπος και πολίτες κατηγόρησαν τον πατέρα τους» αναφέρθηκε, χαρακτηριστικά. 

Με πληροφορίες από Guardian/Independent

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Τροχονόμοι έκοψαν κλήσεις σε οχήματα εν μέσω γυρίσματος της νέας του ταινίας

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Τροχονόμοι έκοψαν κλήσεις σε οχήματα εν μέσω γυρίσματος της νέας του ταινίας

Τα οχήματα που ήταν παράνομα παρκαρισμένα ήταν όλα της δεκαετίας του 1980 και χρησιμοποιούνταν για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του βραβευμένου με τρία Όσκαρ ηθοποιού
LIFO NEWSROOM
Λίβανος: Πληρώνουν 1.800 δολάρια κατ' άτομο για να ξεφύγουν απ' τον πόλεμο με πολυτελή γιοτ

Διεθνή / Λίβανος: Πληρώνουν 1.800 δολάρια κατ' άτομο για να ξεφύγουν απ' τον πόλεμο με πολυτελή γιοτ

Πολυτελή σκάφη που έκαναν κρουαζιέρες στον Λίβανο, τώρα χρησιμοποιούνται για τη διαφυγή των αμάχων - με πολύ υψηλό αντίτιμο - Ελάχιστες πλέον οι διαθέσιμες θέσεις σε πτήσεις
LIFO NEWSROOM
Τον «πιθανότερο διάδοχο» του Νασράλα φέρεται να δολοφόνησε το Ισραήλ

Διεθνή / Τον «πιθανότερο διάδοχο» του Νασράλα φέρεται να δολοφόνησε το Ισραήλ

«Δεν έχουμε επαφή με τον Χασέμ Σαφιεντίν από χθες», είπε στο Reuters πηγή από τον Λίβανο - Τα ισραηλινά πλήγματα έχουν αποδεκατίσει την ηγεσία της Χεζμπολάχ, σχολιάζει το πρακτορείο ειδήσεων
LIFO NEWSROOM